Foto: Sputnik/Scanpix

Lai gan šovbiznesa zvaigžņu dzīve vairumā gadījumu ir kā uz delnas, dažiem no viņiem īpaši privātus notikumus izdodas paturēt noslēpumā. Pamatīgu pārsteigumu gada izskaņā sarūpējis Krievijas dziedātājs Sergejs Lazarevs (attēlā).

Krievijas tabloīdi aizvadītajā nedēļā steidza vēstīt, ka Lazarevam ir mazs dēlēns, kuru populārais dziedātājs no sabiedrības acīm divarpus gadus slēpis.

To, ka tās nav vien kārtējās baumas, apliecinājis arī pats Lazarevs.

"Publiska cilvēka dzīve vienmēr tiek pētīta kā zem lupas un rada daudz runu, baumu un bieži vien negatīvas emocijas. Pat pieaugušiem un pieredzējušiem cilvēkiem tāda pastiprināta uzmanība ir smags pārbaudījums, nemaz nerunājot par mazu bērniņu," savos sociālajos tīklos notikušo komentējis Lazarevs.

Šī iemesla dēļ viņš un viņa ģimene pieņēmusi lēmumu saglabāt noslēpumā "brīnišķīgi priecīgo notikumu", ko viņi piedzīvojuši pirms divarpus gadiem.

"Vēlos oficiāli apstiprināt, ka es patiešām jau divarpus gadus esmu laimīgs būt tētis un audzināt dēlu," pavēstījis dziedātājs un lūdzis sabiedrību un medijus cienīt viņa un viņa ģimenes tiesības uz privātumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!