Foto: Vida Press

Jau kādu laiku tika trītas mēles, ka britu puišu grupas One Direction 22 gadus vecais smukulītis Laiems Peins uzsācis dēku ar angļu popdziedātāju Šerilu Koulu (abi attēlā). Beidzot abas šovbiznesa zvaigznes apstiprinājušas, ka ir pāris.

Janvārī tapa zināms, ka Koula, kura par Peinu ir desmit gadus vecāka, nolēmusi šķirties no sava otrā vīra. Drīz vien britu tabloīdus sāka rotāt virsraksti, ka par viņas simpātiju kļuvis jauniņais Laiems.

Vēl jo lielāku noslēpumainības devu šīm runām piešāva fakts, ka One Direction dalībnieks februāra vidū savā Instagram blogā publicēja foto, kurā viņš redzams kopā ar Koulu. Tiesa, drīz vien attēls tika izdzēsts, un britiem atkal nācās mocīties neziņā par abu nācijas šovbiznesa grandu attiecībām.

Šonedēļ mūziķu faniem paveicies – slavenību fotogrāfi pārīti iemūžinājuši kopā, turklāt abi nav vairījušies no savstarpējām mīļuma izpausmēm un paparaci pūlim cauri lauzušies rokās sadevušies.

Bildes izpelnījušās milzīgu britu laikrakstu ievērību, un fakts, ka beidzot gūts oficiāls apstiprinājums abu attiecībām, kļuvis par vienu no šīs nedēļas apspriestākajiem notikumiem.

Lai gan Koula ir desmit gadus vecāka par Peinu, britu mediji abus jau pasludinājuši par Apvienotās Karalistes šī brīža karstāko šovbiznesa pārīti. Savukārt sociālos tīklus pāršalkušas One Direction fanīšu žēlabas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!