Foto: Mango

Mūziķis Andris Kivičs (attēlā) piedzīvojis interesantas emocijas, uzzinot, ka kāda sieviete vēlējusies dzemdēt viņa grupas Z-Scars mūzikas pavadībā, un uzskata to par pierādījumu tam, ka mūzikai piemīt dziedinošs spēks.

"Es biju ļoti pārsteigts, uzzinot, ka grupas Z-Scars aktīva fane Daiga, kura regulāri nāca uz koncertiem, bija vēlējusies, lai dzemdību zālē tiktu atskaņots mūsu albums," sarunā ar izklaides portālu Mango neparasto stāstu atklāj Kivičs. Dzemdībās nācis pasaulē puisēns, kuru Daiga jau atvedusi arī uz kādu no grupas koncertiem.

Spriežot par meitenes neparasto izvēli, Kivičs atklāj, ka jau iepriekš piefiksējis, ka Z-Scars mūzikai piemītot dziedinošs spēks - ne velti viņš bieži saņemot fanu vēstules, kurās atklāts, ka viņa dziesmas palīdzējušas tiem grūtos brīžos.

"Man šķiet, ka manu mūziku klausās tādi bēdu brāļi un dzīves pabērni. Reiz uz Ziemassvētkiem saņēmu ap 200 ar roku rakstītas vēstules, un pusei no to rakstītājiem dzīvē bija notikusi kāda traģēdija. Mamma nomirusi un tēta nav, bet, klausoties mūsu mūziku, paliek vieglāk," stāsta mūziķis.

Viņš spriež, ka uzrunā klausītājus tāpēc, ka grupa dziesmu tekstos personīgi vēršas pret katru klausītāju, uzrunājot uz "tu".

Ja mūziķim kādreiz būtu gaidāms otrs bērns, viņš savai meitenei dzemdībās nekādā gadījumā neatskaņotu Z-Scars mūziku - neesot tādas sajūtas, taču gatavs kādai drosminiecei pat sniegt dzīvo koncertu dzemdību zālē.

"Meitene kliedz, bet es - ar ģitāru? Nu, ja atrodas tāda drosminiece - lūdzu," smejas mūziķis, piebilstot, ka drīzumā iesaistīsies jaunā muzikālā projektā, koncertējot kopā ar kādu varen talantīgu reperi Niku no Limbažiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!