Foto: Reuters/Scanpix/LETA/VidaPress

Nelāgu baumu virpulī ierauts 38 gadus vecais amerikāņu dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks. Aizvadītās nedēļas izskaņā ārzemju tabloīdos tika publiskoti kompromitējoši paparci foto, kuros viņš bija iemūžināts bārā, sadevies rokās ar savu kolēģi, un tas licis izskanēt minējumiem par to, ka viņš, iespējams, ir neuzticīgs savai sievai, aktrisei Džesikai Bīlai, ar kuru ir precējies septiņus gadus un audzina kopīgu dēlu.

Kā vēsta ārzemju mediji, Timberleiks šobrīd atrodas Ņūorleānā, kur filmējas kinolentē "Palmer". Nesen viņš kopā ar vairākiem filmas kolēģiem bija devies atpūsties uz vietējo bāru, un kādam sensāciju medniekam Džastinu izdevies pieķert divdomīgā situācijā ar viņa ekrāna partneri Ališu Veinraitu.

Britu tabloīds "The Sun" pats pirmais pasaulei steidzis pavēstīt par Timberleika un 30 gadus vecās Venraitas draudzīgajām jūtu izpausmēm. Kā liecina video un foto, abi ekrāna partneri sēdējuši uz bāra balkona kopā ar citiem kolēģiem un malkojuši dzērienus. Kādā brīdī Džastins un Ališa sadevušies rokās un, kā vēsta mediji, "spēlējušies ar pirkstiem".

Bildēs redzams, ka Venraita turējusi savu roku uz Timberleika ceļgala. Tāpat arī paparaci uzņemtie kadri liecina, ka Džastins satvēris Ališas plaukstu un to turējis. Vērīgākie pat piefiksējuši, ka aktieris tovakar bija noņēmis laulības gredzenu.

Šīs fotogrāfijas un fakts, ka Timberleika zeltnesī nebija gredzena, veidojis labu augsni dažādām baumām un pieņēmumiem. Daži sensāciju kāri tabloīdi nav kautrējušies paziņot, ka Timberleika un Bīlas laulība esot uz izjukšanas robežas. Tāpat arī izskanējusi versija, ka Džastinam ir romāns ar savu ekrāna partneri.

Timberleiks nekādus komentārus nav sniedzis. Savukārt Veinraitas pārstāvis presei klāstījis, ka bārā atpūtušies daudzi kolēģi un izteikumi par iespējamo romānu esot spekulācijas. Arī abiem aktieriem pietuvināti ļaudis apgalvojuši, ka tabloīdi no mušas esot uzpūtuši ziloni.

Zinātāji apgalvojuši, ka Timberleiks un Venraita esot tikai labi draugi. Tovakar, kad tika uzņemti paparaci foto, filmēšanas komanda esot atpūtusies bārā, un Džastins bijis diezgan apreibis. Viņa sadošanās rokās ar Ališu neesot bijis nekas īpašs.

"Tas bija balkons, uz kura bija cilvēku kompānija, un tur noteikti nekas nenotika," klāstījis zinātājs un piebildis, ka Džastins labi apzinās, ka viņš ir atpazīstams, tāpēc nemūžam uz labi pārskatāma balkona nedarītu neko tādu, kas varētu kaitēt viņa laulībai. "Tas neko nenozīmēja," piebildis zinātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!