Foto: Privātais arhīvs

Šī gada sākumā puišu grupas Latte bijušais dalībnieks Ainars Bumbieris atklāja, ka jau trīs gadus viņu vieno romantiskas attiecības ar jauno mūziķi Sandri Mikudu (abi kopā attēlā) un abi labprāt arī apprecētos, taču tagad kļuvis zināms, ka mīlas stāstam pienācis gals.

Šī gada jūlijā Sandris devās peļņā uz Angliju, savu mīļoto atstājot dzimtenē. Tas, protams, raisīja runas, ka abu puišu romantiskās attiecības beigušās, taču Bumbieris šādas baumas toreiz noliedza, skaidrojot, ka sava drauga lēmumu atbalsta un attālums mīlestībai nav šķērslis.

Tomēr tagad atklājies, ka abi mūziķi nolēmuši iet katrs savu ceļu. "Mēs ar Sandri vairs neesam kopā," savu komentāru DELFI Izklaidei sniedza Bumbieris, piebilstot, ka no sīkākiem paskaidrojumiem viņš nolēmis atturēties.

Kamēr Bumbieris aktīvi turpina darboties mūzikas sfērā un strādā pašmāju kabarē klubā Burlesque, viņa bijušais līgavainis Anglijā neskumst, bet gan bauda aktīvu saviesīgo dzīvi un laiku pavada kopā ar "latviešu slavenību frizieri" Dāvi Ķimeni.

Frizieris saviem sekotājiem oktobra sākumā paziņoja, ka devies uz Londonu, lai uzsāktu jaunu dzīvi. Kopš mirkļa, kad puisis ieradās Anglijā, tieši Sandris ir tas cilvēks, ar kuru Ķimenis visai bieži pavada kopā laiku.

Abi puiši iecienījuši fotovietni Instagram, kurā ar attēlu un videoklipu palīdzību atspoguļo savas brīvā laika izklaides, kuras lielākoties sevī ietver grima un frizūru veidošanu, vienam otru izmantojot par modeli.

Šķiet, jautrība abu puišu dzīvēs sit augstu vilni, par ko liecina arī videoklips, kuru savu sekotāju novērtējumam sniedzis Sandris - viņš iemūžinājis savu draugu tērptu vienās apakšbiksēs un demonstrējam tverkingu jeb dibena kratīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!