Foto: Vida Press
Par vienu no nesen notikušās "Grammy" ceremonijas apspriestākajiem priekšnesumiem kļuvusi barbadosiešu izcelsmes daiļavas Riannas uzstāšanās, kurā viņa lepni izrādīja sievišķīgos dotumus. Tiesa, daļai viņas atbalstītāju šovs sagādājis vilšanos, jo, viņuprāt, mūziķe kļuvusi pārāk apaļīga.

Dziedātāja pēdējā gada laikā ir acīmredzami pieņēmusi svarā, un ikreiz, kad Rianna parādās sabiedrībā, ārzemju tabloīdi steidz visiem atgādināt, ka viņa kļuvusi apaļīgāka. Savukārt pēc mūziķes uzstāšanās "Grammy" ceremonijā viņas izskata izmaiņas dedzīgi apsprieduši arī sociālo tīklu lietotāji.

Lai gan barbadosiešu skaistule visbiežāk priekšroku dod "oversize" apģērbam, kas viņai izskatās vairākus izmērus par lielu, pieņemšanos svarā nodod plikās ciskas, kuras Rianna piesedz nelabprāt, un fani arī novērojuši, ka viņas krūtis kļuvušas ievērojami kuplākas.

Apalvošanas ceremonijā viņa uz skatuves kāpa pieguļošā kleitā ar pikantu dekoltē izgriezumu, savas uzstāšanās laikā, kurā tika izpildīts arī pavedinošs dancis, nekautrīgi nodemonstrējot visus labumus.

Lai gan Riannas uzstāšanās bija viens no spožākajiem tā vakara priekšnesumiem, slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi vēsta, ka sociālo tīklu lietotāji viņas vokālajām dotībām piešķīruši otršķirīgu lomu, tā vietā dedzīgi apspriežot mūziķes ķermeņa apaļīgās aprises.

Daļa komentētāju sprieduši, ka Rianna balansē uz šauras robežas un ir pienācis pēdējais laiks sākt sekot līdzi savam svaram. Daži pat izvirzījuši teoriju, ka dziedātāja ir gaidībās, tomēr citi steiguši šo pieņēmumu atspēkot ar neapgāžamiem faktiem – par mūziķes svaru mēles tiek trītas jau aptuveni gadu, bet grūtniecība, kā zināms, ilgst tikai deviņus mēnešus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!