Foto: Vida Press

Lai gan jūnija beigās apritēs jau septiņi gadi, kopš mūžībā devies amerikāņu dziedātājs Maikls Džeksons, cilvēkus vēl aizvien interesē noslēpumi, kas vija viņa dzīvi. Tagad tapis zināms, ko 2003. gadā mūziķa rančo "Nekurzemē" atraduši policisti.

Tuvojoties Džeksona nāves gadadienai 25. jūnijā, tabloīda "Radar Online" rīcībā nonākuši līdz šim publiski neredzēti dokumenti no Santabarbaras apgabala šerifa departamenta, kuros iegrāmatoti atradumi 2003. gadā leģendām apvītajā "Nekurzemē" veiktās kratīšanas laikā.

Kā vēsta izdevums, atradumi esot šausminoši, apliecinot, ka bērnu brīnumzeme, ko savā rančo bija uzbūris Džeksons, slēpusi baisus noslēpumus.

Dzīves laikā Džeksons vairākkārt tika vainots un apsūdzēts par iespējamu uzmākšanos zēniem un viņu seksuālu izmantošanu, un tagad publiskotie dokumenti apliecina – viņa namā glabājušies daudz apšaubāmu materiālu.

Atsaucoties uz policijas dokumentiem, ārvalstu mediji ziņo, ka 2003. gadā tikai Džeksona nama guļamistabā un vannasistabā vien atrastas vismaz septiņas kolekcijas ar pusaugu zēnu kailfoto, no kurām vienā iemūžināti kaili zēni 19. gadsimta beigās. Atrasti arī šokējoši attēli ar bērnu mocīšanu.

Tāpat uzieti materiāli, kuros redzama dzīvnieku mocīšana un nogalināšana, sadomazohistiskas ainas ar sasiešanu. Video un foto materiālos redzami ne tikai zēni – tajos iemūžināti arī pieauguši vīrieši un sievietes, transseksuāļi, kā arī meitenes. Tiek pieļauts, ka visus šos seksuālā rakstura materiālus Džeksons izmantojis, lai pavedinātu savus upurus.

Kārtībsargi pārmeklēšanas laikā atraduši arī medikamentus pret seksa atkarību, kurus Džeksonam izrakstījuši viņam tuvu cilvēku ārsti.

"Santabarbaras šerifa departamenta izņemtie materiāli iezīmē tumšu un biedējošu Džeksona tēlu," izdevumam "Radar Online" komentējis kāds ar lietu saistīts izmeklētājs.

"Materiāli Džeksonu parāda kā manipulatīvu, narkotiku un seksa apsēstu plēsoņu, kurš izmantoja asinis, asiņainus kadrus, seksuāla rakstura attēlus ar dzīvnieku upurēšanu un perversas pieaugušo seksa ainas, lai piespiestu bērnus pakļauties viņa gribai," atradumus raksturojis anonīmais avots.

Viņš apgalvojis, ka starp visiem materiāliem bijis arī kāds īpaši "slims foto" – tajā iemūžināts kāds bērns ar līdz nāvei nosistu zosi.

"Džeksonam ir bijusi patiesi perversa seksuālā apetīte, un šausmīgie foto mums atklāj viņa sadistisko pusi, par ko neviens īsti nezināja," atzinis "Radar Online" avots.

Atgādinām, ka 2005. gadā visās apsūdzībās par uzmākšanos nepilngadīgajiem Džeksons tika attaisnots, bet runas par viņa pastrādātajiem pāridarījumiem nav rimušas, un tiek lēsts, ka "popmūzikas princis" ir samaksājis daudzus miljonus savu upuru ģimenēm, lai tās klusētu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!