Foto: Privātais arhīvs
Solvitai Avakjanai jeb Sollai (attēlā), kura šogad strauji gūst panākumus kā dziedātāja, kāpjot par karjeras kāpnēm, izdevies atrast laiku arī attiecībām. Solla šovasar iemīlējusies, un šīs mīlas rezultātā burtiski uzplaukusi.

"Mēdz teikt, ka mīlestība atnāk tad, kad to vismazāk gaida, un tā notika arī ar mani. 4. jūlijā uzstājos Jēkabpilī, un jau braucot mājās, iekšēji bija tāda laba sajūta, likās, ka gaidāms kas īpašs," sarunā ar DELFI Izklaidi atceras Solla.

Viņas nojautas bijušas pareizas - nākamajā dienās, kad dziedātāja atpūtusies pēc koncerta, viņu Facebook uzrunājis kāds puisis, aicinot uz vasarīgu pastaigu gar Daugavmalu. Lai gan Solla parasti uz šādiem svešinieku piedāvājumiem neatsaucas, šoreiz viņu kaut kas pamudinājis piekrist.

"Nokavēju tikšanos par 45 minūtēm, viņš visu šo laiku bija gaidījis. Viņš atzinās, ka nemēdz tik ilgi gaidīt, bet es atklāju, ka nemēdzu tik ilgi kavēt. Lai gan biju gatavojusies uz pusstundu garu pastaigu, sarunās nemanot pagāja trīs stundas," romantiskos notikumus ar smaidu atceras dziedātāja.

Interesanti, ka puisis nemaz nav zinājis par Sollas popularitāti un nav atpazinis viņā dziedātāju. Kā atklāj māksliniece, viņas izredzētais ikdienā strādā mārketinga nozarē, taču puiša personību viņa vēlas paturēt noslēpumā. Taču, ko viņa vēlas uzsvērt, lai lauztu visus stereotipus - puisis ir sešus gadus jaunāks par viņu.

"Kādu laiku atpakaļ nolēmu, ka mans mīļotais būs jaunāks par mani. Izdevās, un tas nostrādāja. Tik laimīga, kā kopā ar viņu, es sen neesmu jutusies.

Arī mana meita ar viņu iepazinusies, un viņai viņš ļoti patīk. Apbrīnoju, cik mīļotajam izveidojies lielisks kontakts ar manu meitu," gandarīta Solla.

Pozitīvās izmaiņas redzamas arī Sollas ārējā izskatā - māksliniece atklāj, ka mīlestības un laba seksa rezultātā viņa kļuvusi tik slaida, cik sen nav bijusi. Sollas tuvinieki jautā meitenei, vai viņa ietur kādas īpašas diētas, bet Solla smejoties atklāja, ka vislabāk diēta ir pavisam vienkārša.

"Labākais veids, kā notievēt, ir iemīlēties un nodarboties ar seksu. Tas ir vislabākais treniņš. Man ar mīļoto ir ļoti labs sekss, un es nekautrējos par to runāt publiski.

Kā mēdz teikt - partneri, ar ko gulēt, vari atrast vienmēr, bet cilvēku, ar ko kopā pamosties, nav daudz," stāsta laimē starojošā māksliniece.

Vairāk par Sollu uzzināt un ar viņas mākslu iepazīties var mākslinieces mājaslapā solla.lv .

Foto: Sergejs Ferdinandovičs, Sergejs Uldrihs, Oskars D.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!