Foto: LETA

Trešdien, 30. oktobrī, Rīgas krematorijā notika atvadīšanās no rokmūziķa Aivara Brīzes, uz kurām ieradās mūziķa tuvinieki, draugi un kolēģi, lai izvadītu viņu pēdējā gaitā. Sērotāju vidū bija arī dziedātāja Liene Šomase, kuru smagajā dienā atbalstīja hokejists Bruno Holsts (abi attēlā).

Pēdējā laikā Liene ļoti piesardzīgi izturējusies pret iziešanu sabiedrībā kopā ar savu otru pusīti, aizbildinoties, ka vēlas savas personiskās attiecības pasargāt no pārlieku lielas mediju uzmanības.

Savulaik viņa pat paziņoja, ka apzināti saviesīgos pasākumos parādās kopā ar dažādiem vīriešiem, lai nerastos aizdomas, kurš no visiem ir viņas izredzētais.

Atvadīties no Brīzes dziedātāja ieradās kopā ar Holstu, kurš pēc ceremonijas bija satvēris meitenes roku, radot iespaidu, ka šoreiz Šomase nemēģina maldināt fotogrāfus un abus patiesi saista īpaša draudzības.

Līdz šim sabiedrībā vairākkārt tika mēļots, ka Lienei izveidojušās jaunas attiecības, taču pati dziedātāja to ne apstiprināja, ne noliedza, skaidrojot, ka savā ziņā lielā sabiedrības interese par viņas privāto dzīvi mūziķei šķiet uzjautrinoša.

Savukārt šī gada maijā intervijā žurnālā Privātā Dzīve Liene sūkstījās, ka viņas atpazīstamība un slava reizēm attiecību veidošanā ir traucēklis, jo bieži vien izrādījies, ka vīrietis, kurš piekritis viņu pavadīt uz kādu pasākumu, to darījis tikai tādēļ, lai ātri iegūtu popularitāti.

Jau vēstīts, ka 2009. gadā Lienei izveidojās romantiskas attiecības ar viņas meitiņas Garbrielas tēvu - uzņēmēju Mārtiņu Samuli. Abu mīlas stāsts bija visai sarežģīts, jo Liene, uzzinot, ka ir bērna gaidībās, ātri vien publiski paziņoja, ka ar sava gaidāmā mazuļa tēvu precēties negrasās.

Tiesa, tas dziedātājai neliedza ar Samuli uzsākt kopdzīvi, taču šīs savienība izrādījās neveiksmīga, tādēļ 2011. gadā katrs nolēma iet savu ceļu, saglabājot draudzīgas attiecības, kā arī kopīgiem spēkiem audzinot abu meitu.

Savukārt aizvadītā gada vasarā mūziķe skaļi paziņoja, ka pirmo reizi pa īstam iemīlējusies. Toreiz gan viņa neatklāja, kurš ir šis izredzētais vīrietis, taču arī šīs attiecības ātri vien pārtrūka - mēnesi vēlāk viņa savus sociālā tīkla Facebook sekotājus informēja, ka atkal ir brīva un pieejama sieviete.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!