Foto: DELFI
Plašu ažiotāžu izraisījusi pašmāju dziedātājas Lienes Šomases (attēlā) uzvedība koncertā Daugavpilī – viņa pārsteigusi ar rupju valodiņu, dalījusies pārdomās par valsti un citādi "izklaidējusi" skatītājus. Mūziķe sniegusi savu komentāru par notikušo.

Atgādinām, ka koncerts notika svētdienas, 27. novembra vakarā Daugavpils Kultūras pilī. Šomases uzvedība daudziem raisījusi aizdomas, ka viņa uz skatuves kāpusi reibumā. Savukārt mūziķe uzskata, ka katram ir tiesības izteikt savu viedokli.

"Ir pirmdiena klāt, un jauna diena jāsāk uzrunāt. Es teikšu tā: "Katrs cilvēks ir tiesīgs izteikt savas domas pat tad, ja kādam tas nepatīk." Ir tik daudz dažādu veidu, kā izteikt savu viedokli. Šoreiz bija šāds smieklu pilns viedoklis. Lai jau peļ vai nievā. Katram sava taisnība.

Bet interesanti ir vērot cilvēkus, kuriem trūkst papildu uzmanības, lai tikai nofilmētu un nosūtītu video redakcijām. Šiem cilvēkiem vēlu izturību un harmoniju dvēselē.

Lai visiem silti, skanīgi, jautri, mājīgi šie Pirmās adventes svētki. Svinēsim svētkus ar jautrību, smaidiem un dejām," pirmdienas rītā vietnē "Facebook" Šomase komentējusi video, kurā iemūžinātas viņas atklāsmes uz skatuves svētdien notikušajā koncertā.

Tiesa, vēlāk Šomase savu vietnē "Facebook" publicēto komentāru papildinājusi ar jaunām atklāsmēm.

"Ziniet, smieklīgi lasīt šos komentārus. Visi tik gudri ar komentēšanu, bet cik no jums visiem ir kaut ko izdarījuši savas dzimtenes labā? Ja visi klusēs, tad ātri vien šī Latvija būs citā nosaukumā.

Es vairs nevaru uz šo visu murgu paskatīties. Ir cilvēki, kuri māk uzrakstīt: Tiešām? Kā viņai nav kauna, tas bija šausmīgi, utt. Ja mēs katrs turpināsim sēdēt malā, tad šis ir tikai sākums kam lielam. Un te neiet runa par, kā jūs sakāt, šampanieti vai kādu citu dzērienu. Bet par to, ka man rūp Latvija. Cilvēkiem ir jāatver acis. Ne vienmēr ar skaistām dzejām tas izdodas. Vismaz kādu laiku varēs padiskutēt, un ļoti gribētos domāt arī katrs par savu stāju Latvijas labā," vēstījusi dziedātāja.

Kā redzams video, Šomase visai rupjā veidā aicinājusi skatītājus celties augšā no krēsliem. Vēlāk viņa paudusi savu nostāju par valstī notiekošo. Šī iemesla dēļ koncerta apmeklētāji pat lūguši dziedātāju pamest skatuvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!