Foto: DELFI

Ik nedēļu humorista Ufo izveidotās radio stacijas BOOM FM klausītājus priecē raidījums Rīta tosts, kurā viesojas populāras personības. Aizvadītajā nedēļā pārraidi ar savu klātbūtni aplaimoja dziedātāja Liene Šomase (attēlā), kura izcēlās ar dažādiem amizantiem un pat jocīgiem izteikumiem.

Pārraides vadīšana uzticēta Rīgas Improvizācijas teātra pārstāvjiem, kuri kopā ar Ufo jautrā atmosfērā tērgā par dzīvi ar raidījuma viesiem, kā arī iztirzā dažādas aktualitātes, cenšoties noskaidrot uzaicinātā ciemiņa viedokli.

Arī Lienes viesošanās nebija izņēmums - raidījuma laikā tika apspriesta Šomases daiļrade, viņas māsas Kristīnes dalība šovā Jaunā talantu fabrika, kā arī tika pieminēts nesenais starpgadījums raidījuma Tikai ar ielūgumiem izjokošanas rubrikas laikā, kad dziedātāja tika pamatīgi izāzēta.

Pārraides vadītāji pirms tam bija arī nointervējuši vairākus cilvēkus uz ielas, lai noskaidrotu viņu viedokli par Lieni. Improvizācijas teātra pārstāvji ne tikai ļaudīm taujāja, kāds varētu būt Šomases svars un ar kādu augli viņa sabiedrībai asociējas, bet arī to, ar kuru pašmāju mūziķi dziedātājai vajadzētu apprecēties.

Apkopojot atbildes, par populārāko kļuva viedoklis, ka Šomasei vajadzētu vienoties laulības saitēs ar Lauri Reiniku. Šī iemesla dēļ pārraides vadītāji centās noskaidrot arī pašas dziedātājas domas par viņas potenciālo līgavaini - tās izrādījās visai amizantas.

Sākotnēji Šomase atbildēja, ka nevēlas neko komentēt, bet vēlāk jau kļuva nedaudz atvērtāka un padalījās ar kādu novērojumu - Reiniks vienmēr esot iesmaržojies. "Lauris Reiniks vienmēr smaržo jau pa gabalu," savu viedokli neslēpa Liene.

Raidījuma laikā Šomase arī nekautrējas pavēstīt, ka, viņasprāt, īstai priekšspēlei pirms kaislīga seksa būtu jāilgst vismaz desmit minūtes, kā arī neslēpa, ka, ja viņu uzaicinātu piedalīties Artusa Kaimiņa vadītajā šovā Suņu būda, dziedātāja labprāt šo piedāvājumu pieņemtu, lai pārbaudītu savu intelekta līmeni.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!