Foto: Vida Press

Šopavasar tabloīdu virsrakstus pāršalca vēsts, ka pasaules šovbiznesa ietekmīgākā pāra, amerikāņu dziedātājas Bejonsas Noulzas un repera Jay Z (abi attēlā), laulībā iestājusies krīze. Tagad mediji ziņo, ka abi nolēmuši padzīvot šķirti.

Kāda pārim tuvu stāvoša persona izdevumam Radar Online pastāstījusi, ka Bejonsas un Jay Z starpā jau kādu laiku valda nesaskaņas. Slepenais "labdaris" atklājis, ka reperis pieņēmis lēmumu padzīvot šķirti no savas sievas un visu uzmanību veltīt biznesam.

Tiek vēstīts, ka Bejonsa šobrīd cītīgi gatavojas drīzumā gaidāmajai pasaules koncerttūrei, savukārt dziedātājas vīrs sievas prombūtni nolēmis izmantot, lai izvēdinātu galvu no nesaskaņām un likstām, kas pēdējā lakā aizēno abu laulību.

Reperis esot nolēmis padzīvot atsevišķi no sievas. Jay Z viņa un Bejonsas kopīgā Losandželosas mitekļa apkalpojošajam personālam pat esot pavēstījis, ka darbinieki kādu laiku var atpūsties no izdabāšanas viņa vēlmēm.

Pāris gan šīs runas pagaidām publiski nav apstiprinājis. Baumas par krīzi šovbiznesa zvaigžņu laulībā uzvirmoja jau aizvadītā gada izskaņā. Savukārt šopavasar slavenību dzīvi atspoguļojušie mediji vēstīja, ka Bejonsa reibumā kādā ballītē plātījusies, ka drīzumā atkal būšot brīva sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!