Foto: Publicitātes foto

22. un 23. februārī Ķīpsalas hallē jau piecpadsmito reizi norisināsies Baltijā lielākais erotikas festivāls Erots 2013, un šogad to vadīs dziedātāja Crystal (attēlā) un Oskars Zaļkalniņš.

Crystal, īstajā vārdā Kristīne Zemture (dažreiz arī Kristīne Miljone) savu karjeru uzsāka 2005. gadā grupā East Pearl, bet 2008. gadā uzsāka solokarjeru un ir sadarbojusies ar tādiem izpildītājiem kā Rassell un Sabīne Berezina, Grafomāns un citiem.

Savukārt plašākai publikai viņa atmiņā palikusi no neilgās viesošanās televīzijas talantu šovā Okartes skatuve vai kā žurnāla FHM vāka modele.

"Runājot par erotiku un seksu, es jūtos ļoti brīvi un nekautrējos. Man ir patiess prieks, ka man un Oskaram ir tas gods vadīt 15. jubilejas Erotu. Mēs abi daudz strādājam, lai šogad apmeklētājiem būtu īpaši "karsti" un interesanti!" stāsta Crystal.

Savukārt Oskars Zaļkalniņš dzied muzikālajā apvienībā Bartenbass, ir piedalījies vairākās muzikālās izrādēs un mūziklos, bet 2008. gadā muzikālās apvienības Pirates of the Sea sastāvā pārstāvēja Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija.

22. februārī Erots notiks no plkst. 18.00 līdz 03.00, bet 23. februārī - no 18.00 līdz 04.00. Ķīpsalas hallē biļetes vēl nopērkamas par pieciem latiem. Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma.

Foto galerijā: neliels atskats uz pagājušā gada festivālu Erots, kurā dzirksteļoja arī dziedātāja Samanta Tīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!