Foto: Vida Press

Daudzu sieviešu mirdzošo, skaisto matu noslēpums ir pavisam vienkāršs – mākslīgās cirtas. Slavenību fotogrāfiem izdevies tikt pie kadriem, kas apliecina, ka šo mazo viltībiņu izmanto arī amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (attēlā).

Spīrsa šobrīd tiesājas ar savu bijušo menedžeri Semu Lufti, tādēļ viņai pievērsta pastiprināta paparaci un mediju uzmanība.

Sensāciju kārajiem žurnālistiem pagaidām nav izdevies gūt jaunas ziņas par tiesas procesa gaitu, taču paparaci paveicies nedaudz vairāk – tie Spīrsu pieķēruši neglaimojošā situācijā.

Ārvalstu medijos publicēti kadri, kuros māksliniece šonedēļ Losandželosā iemūžināta pie tiesu nama. Tiek vēstīts, ka viņa sniegusi savu versiju par darba aizkulisēm laikā, kad viņa strādājusi kopā ar Lufti.

Spīrsa atbildīgajam notikumam bija īpaši gatavojusies – viņa bija krāšņi uzposusies. Tiesa, apskatot bildes tuvāk, var redzēt, ka mūziķes kuplais matu ērkulis ir veidots no mākslīgām matu šķipsnām, kuras nodeva vēja brāzma, kas atklāja cirtu līmējuma vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!