Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa pēdējā gada laikā burtiski uzplaukusi – viņas vārds atkal gozējas mūzikas topos un fani jūsmo par viņas jauneklīgo ķermeni. Mediji vēsta, ka arī viņas privātā dzīve nokārtojusies – mūziķe uzsākusi attiecības ar modeli un dzīves treneri Semu Asghari (attēlā).

Runas, ka starp Spīrsu un pievilcīgo modeli uzplaukušas jūtas, publiskajā telpā cirkulē jau vairākas nedēļas – viņš filmējies dziedātājas šī brīža aktuālā skaņdarba "Slumber Party" videoklipā.

Ogles baumām piešāva fakts, ka vīrietis savā "Instagram" foto blogā nesen padalījās ar bildīti, kurā iemūžināts kopā ar slaveno mūziķi.

Tiesa, Sems šo foto vēlāk izdzēsa, bet vārti jau bija vaļā – tabloīdi steidza ziņot ka viņš kļuvis par Spīrsas jauno sirdsāķīti.

Savukārt izdevums "The Sun" šonedēļ vēsta, ka vairāki aculiecinieki aizvadītās nedēļas izskaņā Spīrsu kopā ar Semu manījuši kādā Losandželosas restorāniņā. Šo informāciju mediji pieņēmuši par neapgāžamu pierādījumu, ka abu attiecības vērtējamas kā ļoti nopietnas.

Šobrīd tabloīdi aktīvi vētī Sema privāto dzīvi, un žurnālistiem izdevies uzrakt informāciju, ka viņš ir irāņu izcelsmes, bet uz ASV pārcēlies dzīvot pirms aptuveni deviņiem gadiem.

Savukārt savos profilos sociālajos tīklos viņš norādījis, ka ir modelis, kā arī personīgais jeb dzīves treneris.

Jāatzīmē, ka Sems filmējies arī amerikāņu meiteņu popgrupas "Work From Home" videoklipā – viņš tajā redzams seksīga būvstrādnieka tēlā.

Very thrilled to work with such a badass company like @1stphorm 💪

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on Dec 19, 2016 at 4:38pm PST

Be who God created you to be, and stand out for the right reasons

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on Dec 12, 2016 at 8:51am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!