Foto: DELFI

Aprīļa vidū priecīgu notikumu piedzīvoja populārā pašmāju māksliniece Antra Stafecka (attēlā) un viņas mīļotais vīrietis Ģirts Lapsa – pasaulē nāca pāra otrais dēliņš. Aptuveni trīs nedēļas pēc dzemdībām dziedātāja jau atgriezusies uz skatuves.

Svētdien Ogres novada kultūras centrā norisinājās rokgrupas Colt jaunā albuma izdošana un lielkoncerts, kurā kā īpašā viešņa uzstājās arī Antra, un to, ka neilgi pēc dzemdībām viņa atkal atgriezusies apritē, mūziķe paziņojusi arī saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Antra tīmekļa vietnē Instagram publicējusi selfiju, pie kura arī sniegusi īsu komentāru. "Atpakaļ uz skatuves! Ahhhh! Cik laba sajūta! Colt albuma prezentācijas koncerts! Ogres romance! Malači!" informējusi mūziķe.

Jau vēstīts, ka Antras un Ģirta otrais mazulis piedzima slimnīcā Ogrē, kur arī mitinās jaunā ģimene, un mazulim dots vārdiņš Augusts.

Antra ar savu ilggadējo draugu jau audzina abu kopīgo dēliņu Robertu, kurš pasaulē nāca 2011. gadā, taču pērnā gada pavasarī mīlnieki uz neilgu laiku pašķīrās, un toreiz pat izskanēja runas, ka dziedātāja esot izvākusies no abu kopīgā mitekļa.

Tiesa, pēc pāris mēnešiem mīlniekiem attiecību krīzi izdevās pārvarēt, un saskanīgais pāris atkal izgāja sabiedrībā kopā, turklāt, rudenī tapa zināms, ka Antras un Ģirta ģimenē gaidāms pieaugums.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!