Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve popularitāti guvusī jaunā skatuves māksliniece Antra Stafecka (attēlā), kura agrāk bija pazīstama ar skatuves vārdu Džūda, atklājusi, ka viņai dzīvē bijušas tikai divas nopietnas attiecības – ar dziedātāju Nikolaju Puzikovu un skolotāju Ģirtu, ar kuru viņa tagad ir precējusies.

"Man nemaz nav bijis daudz attiecību, neesmu skraidījusi pa labi, pa kreisi. Tādas ilgstošas, noturīgas tās bijušas tikai ar Nikolaju un tagad ar Ģirtu," intervijā žurnālam Shape pastāstījusi Antra.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka pirmo reizi plašāka sabiedrība par abu šobrīd populāro dziedātāju attiecībām uzzināja šova Okartes skatuve laikā, kad Puzikovs viesojās pie jaunajiem talantiem un mulsdams atklāja šo savu pagātnes notikumu.

Tiesa, Puzikova un Antras attiecībām ilgs mūžs nebija lemts - tā kā abi sagājušies vēl pusaudžu gados, pēc diviem gadiem viņi pašķīrušies, tomēr jauniešiem izdevies saglabāt draudzīgas attiecības.

Tagad Antra bauda harmonijas pilnas attiecības ar sava dēliņa tēti Ģirtu, ar kuru viņa iepazinusies Ogres Valsts tehnikumā - puisis tur toreiz strādājis par darbmācības skolotāju, un Antra nolēmusi viņu savaldzināt.

"Vēl pirms pāris nedēļām sēdējām un smējāmies, kā dzīve ir iegrozījusies. Sākumā likās, ka tā tiešām ir tikai spēle, bet attopamies, ka esam kopā, ka mums ir ģimene, mēs mīlam viens otru un viss ir tik skaisti," intervijā Shape jūsmojusi dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!