Foto: LETA
Latviešu dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) šoruden uzsāka studijas Vissavienības Valsts kinematogrāfijas institūtā Maskavā. Tuvojoties semestra izskaņai, sākušies eksāmeni jeb tā dēvētā sesija, un mūziķe saviem faniem steidz ziņot, ka viņa guvusi izcilas sekmes.

Kā savu sociālo tīklu sekotājiem šonedēļ vēstījusi Liene, sesija ilgs līdz janvāra vidum. Savukārt pirmajos pārbaudījumos viņa saņēmusi negaidīti labus novērtējumus.

"Visi eksāmeni šobrīd uz pieci no pieci, jējējē," "Instagram" vietnē par savu teicamnieces statusu palepojusies Liene un iepriecinājusi fanus ar piemīlīgu selfiju.

Savukārt savā "Facebook" profilā Greifāne izklāstījusi sīkāk visu notikumu gaitu. "Vienā dienā trīs eksāmeni, brrr, par traku, bet visur ir izdevies būt "otlichno." Nav slikti, ņemot vērā valodas barjeru un putru, kura pirmajā mēnesī bija apmeklējusi manu galvu.

Sesija beigsies janvāra vidū, taču vismaz šis gads ir pabeigts godam. Paldies visiem, kuri mani atbalstīja, atbalsta un iedvesmo. Ejam tālāk ar paceltu galvu un vēlmi pēc jaunām zināšanām. Juhuuuu," savas pozitīvās emocijas nav spējusi slēpt Liene.

Visi eksāmeni šobrīd uz 5 no 5, jējējē:) #вгиковцы #вгик #экзаменпоречи #экзамены

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Dec 29, 2016 at 4:51am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!