Foto: Vida Press
Amerikāņu repere Lil' Kim aizvadītā gadsimta deviņdesmitajos gados un gadsimtu mijas pirmajā pusē bija pašā slavas zenītā. Tiesa, laika gaitā izplēnējusi ne tikai mākslinieces popularitāte – arī viņas izskatā palikusi tikai jaušama atblāzma no viņas agrākajiem vaibstiem.

Plastiskās operācijas šovbiznesa zvaigžņu vidū nav nekas neparasts, un kosmētiskās ķirurģijas pakalpojumus izmantojuši daudzi. Taisnības labad gan jāsaka – ne visiem izdevies saglabāt mēru un īstajā brīdī apstāties.

Starp zvaigznēm, kurām aizraušanās ar plastiskajām operācijām vairāk kaitējusi nekā sniegusi labumu, ārzemju mediji bieži min arī Lil' Kim, kura gadu gaitā, ja salīdzina viņas agrākos foto, ir mainījusies gandrīz līdz nepazīšanai.

Pēdējos gados māksliniece uzstājas diezgan reti, un skumjā kārtā pēc viņas nesenākās parādīšanās uz skatuves Ņujorkas modes nedēļā par apspriestāko tematu kļuvusi mākslinieces seja, nevis vokālās dotības.

Fani un mediji mūziķei vairākkārt pārmetuši pārlieku lielu aizraušanos ar mākslīgo skaistumu, tomēr māksliniece nekad nav atzinusies, ka viņa veikusi plastiskās operācijas, lai gan to rezultāts viņas sejā ir acīmredzams.

Reperei šovasar apritēs 45 gadi, un ārvalstu mediju aptaujātie ķirurgi, kuri izanalizējuši dziedātājas agrākos foto, vienprātīgi sprieduši, ka Lil' Kim ne vienu reizi vien pārveidojusi degunu un uzlabojusi arī citas sejas daļas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!