Foto: Vida Press
Amerikāņu dziedātājas Teilores Sviftas mīlas dzīve vienmēr bijis gards ziņu temats, un jaunākie virsraksti vēsta, ka viņa atradusi jaunu simpātiju – pievilcīgajai dziedātājai tiek piedēvētas attiecības ar 26 gadus veco britu aktieri Džo Alvinu (abi attēlā).

Pirmais šos jaunumus pasaulei steidzis pavēstīt tabloīds "The Sun", kuram kāds anonīms informators izpļāpājies, ka Svifta un Alvins jau labu laiku slepus satiekoties.

"Teilorei un Džo tas viss ir pa īstam, šīs attiecības ir ļoti nopietnas," izdevums citējis anonīmo avotu, kurš arī piebildis, ka Svifta pēc neveiksmīgajām attiecībām ar aktieri Tomu Hidlstonu esot apņēmusies savu privāto dzīvi turpmāk neafišēt.

Tiek vēstīts, ka Svifta Ziemeļlondonā īrē mitekli, lai biežāk varētu satikties ar Alvinu. Tiesa, viņa cītīgi rūpējas, lai jaunās attiecības paliktu noslēpumā.

"Teilore uz Londonu lido tikai privātajā lidmašīnā. Viņas apsargi rūpējas par to, lai drošība būtu teju militārā līmenī un neviens viņu neredzētu.

Kad dziedātāja ar Džo pastaigājas pa Londonu, viņa dažādi maskējas – ar šalli, cepuri vai brillēm. Neviens nemaz nenojauš, ka viņiem garām pagājusi superzvaigzne. Pat Teilores kaimiņi to nezina," sacījis informators.

Atgādinām, ka aizvadītā gada vasarā, dažus mēnešus pēc šķiršanās no skotu izcelsmes dīdžeja Kelvina Harisa, ar kuru Svifta bija kopā teju pusotru gadu, viņa uzsāka romānu ar aktieri Tomu Hidlstonu, tomēr šai savienībai nebija lemts ilgs mūžs.

Jāatzīmē, ka Sviftas attiecību pagātne ir visnotaļ vētraina – viņa savulaik satikusies ar aktieri Džeiku Gilenhālu, filmas "Krēsla" zvaigzni Teiloru Lautneru, Kenediju dinastijas pārstāvi Konoru Kenediju, mūziķiem Džo Džonasu un Džonu Maijeru, "One Direction" smukulīti Hariju Stailzu un daudziem citiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!