Foto: Instagram.com/tjarratt98/
Pamatīgas galvassāpes jau labu laiku nākas piedzīvot kādai picas piegādātājai no Austrālijas. Viņa ir viena no daudzām amerikāņu dziedātājas Teilores Sviftas līdziniecēm, un ne tikai mūziķes fani, bet arī paparaci uzvedas kā aptrakuši.

27 gadus vecā Tīgana Džarata (attēlā) no Kvīnslendas Austrālijā strādā par par picu piegādātāju. Ikdienā viņa bauda pastiprinātu ievērību, jo meitene daudziem atgādina Teilori Sviftu, un šī iemesla dēļ nereti gadās dažādi pārpratumi.

Intervijā izdevumam "Mirror" jaunā sieviete sacījusi – viņai regulāri uz ielas nāk klāt svešinieki, kuri vēlas uzņemt selfiju. Tāpat viņu vajā paparaci.

"Ejot pa ielu, pēkšņi sāka stāties mašīnas, un no tām leca ārā cilvēki. Tie bija paparaci, kas sāka mani fotografēt un man sekot, domājot, ka esmu Teilore Svifta," kādu gadījumu atmiņā atsaukusi Tīgana.

Austrāliete atzinusi – viņa nekad nav bijusi pašpārliecināta. Savukārt tas, ka viņa tiek uzskatīta par Sviftas līdzinieci, nedaudz cēlis viņas pašapziņu, tomēr svešinieku un preses fotogrāfu uzmācība reizēm esot nogurdinoša.

Pēkšņā slava meiteni pamudinājusi kļūt par modeli. Pagaidām Tīgana joprojām izvadā picas, bet nākotnē viņa apņēmusies iekarot modes industriju.

Pose, quickly 😘😜 #pose #hat #haters #hatersgonnahate #positivevibes #positivity #positive

A post shared by Teegan Jarratt (@tjarratt98) on Jun 21, 2017 at 11:48pm PDT

Black and white 😘 #positive #positivevibes #love #forevergrateful #strong

A post shared by Teegan Jarratt (@tjarratt98) on May 27, 2017 at 11:26pm PDT

Screaming 😘👌🏻 #scream #beautiful #beyourself #dontjudge #photogenic #iloveshowpo @iloveshowpo

A post shared by Teegan Jarratt (@tjarratt98) on Jun 24, 2016 at 4:41pm PDT

Mirror mirror on the wall 😘😱😉 #mirrorselfie #mirror

A post shared by Teegan Jarratt (@tjarratt98) on Jun 6, 2016 at 11:50pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!