Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nesen nepatīkamu baumu krustugunīs nonāca amerikāņu mūziķis un aktieris Džastins Timberleiks. Paparaci viņu Nūorleānas bārā pieķēra divdomīgā situācijā ar kolēģi, aktrisi Ališu Veinraitu, un publiskajā telpā izskanēja minējumi, ka viņš, iespējams, ir neuzticīgs savai sievai un abu kopīgā dēla mammai Džesikai Bīlai. Nu Timberleiks nācis klajā ar publisku atvainošanos savai ģimenei un kategoriski noliedzis romānu ar Veinraitu.

38 gads vecais Timberleiks novembri pavadīja Ņūorleānā, kur filmējās kinolentē "Palmer". Pirms aptuveni divām nedēļām viņš kopā ar vairākiem filmas kolēģiem bija devies atpūsties uz vietējo bāru, un kādam sensāciju medniekam izdevās iemūžināt Džastina un viņa ekrāna partneres Ališas draudzīgās jūtu izpausmes.

Džastins un Ališa fotogrāfijās bija sadevušies rokās, un mediji steidza ziņot, ka abi esot "spēlējušies ar pirkstiem". Tāpat arī Venraita turēja savu roku uz Timberleika ceļgala, un vērīgākie pat bija piefiksējuši, ka aktieris tovakar bija noņēmis laulības gredzenu.

Veinraitas pārstāvis stingri noliedza runas, ka starp abiem aktierim būtu kaut kas vairāk par vienkāršu draudzību.

Arī vairāki anonīmi avoti klāstīja, ka starp Timberleiku un viņa ekrāna partneri nekā neesot, jo aktieris neesot muļķis un nemūžam neriskētu ar savas ģimenes laimi, publiski krāpjot sievu. Zinātāji arī klāstīja, ka Džastins tovakar bijis stiprā reibumā.

Visbeidzot Timberleiks šonedēļ "Instagram" publcējis savu komentāru, kurā norādījis, ka " es parasti izvairos no baumām, bet savas ģimenes dēļ man šoreiz ir sajūta, ka par nesenajām baumām ir jārunā, jo tās sāpina cilvēkus, kurus mīlu".

Timberleiks norādījis, ka nesen viņš izpelnījies lielu nosodījumu, bet nekas starp viņu un viņa kolēģi neesot noticis. "Es tonakt izdzēru par daudz, un es nožēloju savu uzvedību. Man vajadzēja padomāt uz priekšu," vēstījis Timberleiks, piebilstot, ka "šis nav piemērs, kuru vēlos rādīt savam dēlam".

"Es atvainojos savai brīnišķīgajai sievai un ģimenei, ka nostādīju viņus tik apkaunojošā situācijā, un es visu savu uzmanību veltu tam, lai būtu vislabākais vīrs un tēvs, kāds vien varu būt," klāstījis Timberleiks.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Dec 4, 2019 at 5:05pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!