Foto: Vida Press
Par roka vecmāmiņu dēvētajai leģendārajai dziedātājai Tīnai Tērnerei šis ir sēru laiks. Cīņu ar vēzi zaudējis viņas dēls Ronijs Tērners, raksta "Page Six".

Tīnas Tērneres dēls Ronijs Tērners miris 62 gadu vecumā no resnās zarnas vēža komplikācijām. Pēcnāves ekspertīzē arī secināts, ka vīrietis sirga arī ar aterosklerozi. Dziedātāja apstiprinājusi skumjās ziņas un izplatījusi paziņojumu sociālajos tīklos: "Ronij, tu pameti pasauli pārāk ātri. Bēdās es aizveru acis un domāju par tevi, mans mīļais dēls!"

Ronijs Tērners bija precējies ar franču dziedātāju Afidu Tērneri, kura arīdzan "Instagram" platformā paudusi savas sēras. Afida norāda, ka tagad Ronijs kopā ar savu vecāko brāli un tēvu satiksies paradīzē.

Tīnas Tērneres vecākais dēls Kreigs savu dzīvi beidza pašnāvībā 2018. gada jūlijā. Dziedātāja Kreigu dzemdēja 18 gadu vecumā, viņa bioloģiskais tēvs bija kāds saksofonists, tomēr Tērneres vīrs Aiks Tērners Kreigu adoptēja. Savukārt Tīna adoptēja Aika divus dēlus, kurus audzināja gluži kā savējos 1960. gadā pasaulē nāca abu kopīgā atvase Ronijs, kurš izveidoja karjeru kā basģitārists.

Dziedātāja bija četru dēlu māte, bet abi viņas bioloģiskie dēli nu ir miruši.

Tērnere šobrīd ir 83 gadus veca. Pirms diviem gadiem viņa paziņoja, ka ir "savas dzīves pēdējā nodaļā" un atvadījās no sava talanta pielūdzējiem sakot, ka vēlas paslēpties no uzmanības. Viņai ir arī veselības problēmas – Tērnere cīnās ar vēzi un nieru mazspēju, pārciests arī insults.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!