Foto: Vida Press

Jau septembra vidū uzvirmoja runas, ka par tīņu elku dēvētais 24 gadus vecais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers slepus apprecējies ar amerikāņu modeli Heiliju Boldvinu. Abi līdz šim to noliedza, bet ārzemju mediju rīcībā nonākusi jauna informācija, kas apliecina – jaunieši tomēr mijuši gredzenus.

13. septembrī vairāki aculiecinieki un paparaci pārīti manīja, iznākam no Ņujorkas tiesu nama. Presē zibenīgi izplatījās ziņas, ka dziedātājs un modele apprecējušies. Tiesa, Boldvina jau nākamajā dienā šīs runas noliedza.

Izdevums TMZ šonedēļ vēsta, ka jaunieši melojuši presei. Kāds pārim pietuvināts avots, kurš, protams, gribējis saglabāt anonimitāti, pastāstījis, ka jaunieši septembra vidū tiešām esot oficiāli reģistrējuši savu savienību.

Tiesa, kā atklājis informators, modele un dziedātājs esot rīkojušies ļoti spontāni un pāris pirms laulības reģistrēšanas neesot noslēdzis laulības līgumu. Lai izvairītos no liekas jezgas presē, jaunieši publiski nolieguši, ka viņi kļuvuši par vīru un sievu.

Savukārt izdevums "People" vēsta, ka pavisam drīz Bībers un Boldvina viens otram jāvārdu teiks arī greznā kāzu ceremonijā, kurā piedalīsies radinieki un draugi. Tās norises vieta un laiks tiek turēts lielā slepenībā.

Atgādinām, ka pāris saderinājās šovasar. Bībers un Boldvina pirmoreiz par pāri kļuva 2015. gadā. Tiesa, pēc vairāku mēnešu draudzības romantiskās attiecības izjuka. Savukārt šovasar dziedātājs un modele atkal sagāja kopā.

Heilija, kuras tēvs ir Holivudas aktieris Stīvens Boldvins, ir viena no šobrīd pasaulē pieprasītākajām modelēm, un izdevums "Maxim" pērn viņu pasludināja par pasaulē seksīgāko sievieti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!