Foto: Vida Press

Šīs nedēļas sākumā kāzas draugu un radu lokā nosvinējis viens no pasaules šovbiznesa jaunās paaudzes spilgtākajiem pāriem – par tīņu elku dēvētais kanādiešu izcelsmes dziedātājs Džastins Bībers un amerikāņu modele Heilija Bībera (agrāk – Heilija Boldvina).

25 gadus vecais mūziķis un par viņu divus gadus jaunākā modele apprecējās jau pērn septembrī. Abi jaunieši sarakstījās Ņujorkā, un sieva pēc laulības noslēgšanas pārgāja vīra uzvārdā.

Šoruden Bīberi atkārtoti apprecējušies krāšņā kāzu ceremonijā ar grandiozām svinībām un kuplu viesu pulku. Dzīres notikušas pirmdien, vēsta raidsabiedrība BBC.

Kāzas dzertas kādā luksusa atpūtas kompleksā Dienvidkarolīnas štatā, un svinībās piedalījušies gan pāra radi, gan arī draugi. Viesu vidū bijušas tādas slavenības kā mūziķis Eds Šīrans, supermodele Kendela Džennera un daudzi citi.

Tiek vēstīts, ka kāzu ceremonija bijusi reliģioza. Abi jaunieši ir ļoti ticīgi. Dziedātājs un modele savu savienību nostiprinājuši Dieva priekšā.

Atgādinām, ka mūziķis ar savu nākamo sievu, kuras tēvs ir Holivudas aktieris Stīvens Boldvins, saderinājās aizvadītā gada vasarā.

Bībers un Boldvina pirmoreiz par pāri kļuva 2015. gadā, bet pēc vairāku mēnešu draudzības romantiskās attiecības izjuka. Savukārt pērn jaunieši atkal sagāja kopā, drīz vien saderinājās un septembrī arī apprecējās.

View this post on Instagram

My bride is 🔥

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Oct 1, 2019 at 2:11am PDT

View this post on Instagram

Vacation officially over back to reality

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Aug 17, 2019 at 10:07am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!