Foto: Vida Press
Lai gan daži joprojām turpina apgalvot, ka amerikāņu popdziedātāja un daudzu tīņu elka Džastina Bībera īstā un vienīgā mīlestība esot mūziķe Selēna Gomesa, puisis vairākkārt pierādījis, ka viņš nespēj būt uzticīgs vienai meitenei, un tagad par viņa jauno interešu objektu kļuvusi kāda spāņu modele.

Laika gaitā Bībers vairākkārt šķīries un atkal sagājis kopā ar popdziedātāju Gomesu, un vēl nesen abi balodīši centās savas attiecības atjaunot, taču aizvadītajā nedēļā pāris jau atkal paziņoja par šķiršanos, un ilgi nebija jāgaida, līdz pie tīņu elka sāniem parādījās cita daiļā dzimuma būtne.

Dažas dienas vēlāk Bībers jau izgāja sabiedrībā ar savu jauno interešu objektu - par puiša kārtējo aizraušanos un svaigāko iekarojumu kļuvusi 18 gadus vecā spāņu izcelsmes modele Jovanna Ventura (abi attēlā).

Abi jaunieši virtuālajā vidē jau padalījušies ar vairākiem kopīgiem foto, un šonedēļ tīņu elks ar izskatīgo modeli pastaigājās Losandzēlosas pludmalē, turklāt Bībers bija parūpējies par to, lai viņš uz Jovannu atstātu neaizmirstamu iespaidu - dziedātājs uz randiņu ieradās ar kailu torsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!