Foto: AFP/Scanpix

Kārtējā skandālā pamanījies iepīties kanādiešu izcelsmes dziedātājs, par tīņu elku dēvētais Džastins Bībers (attēlā). Viņš šonedēļ Barselonā iekaustījis kādu īpaši uzmācīgu un dedzīgu fanu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Bībers otrdien Barselonas "Paulau San Jordi" arēnā sniedzis koncertu. Tiesa, pirms kāpšanas uz skatuves noticis nepatīkams incidents – kad tīņu elks ieradies pasākuma norises vietā, kāds īpaši dedzīgs fans viņu apgrābstījis. Pielūdzējam roku nesavaldīšana beigusies ar pārsistu lūpu.

Allaž modrā tabloīda "TMZ" rīcībā nonācis video, kurā redzams, ka Bībers koncerta norises vietā ieradies automašīnā, kuru vadījis šoferis.

Dziedātājs bija iekārtojies aizmugurējā sēdeklī, bet auto logs bija atstāts vaļā, lai viņš varētu sasveicināties ar ļaužu pūli, kas nepacietīgi dīdījās un ar skaļām ovācijām savu elku sagaidīja pie arēnas.

Auto lēnā gaitā tuvojies koncerta norises vietai, kad pēkšņi no pūļa izlauzies kāds dedzīgs Bībera pielūdzējs, kurš pa atvērto logu automašīnā iebāzis savu roku un pieskāries dziedātājam.

Bībers ar šādu uzmācību nav bijis mierā, un viņš uzbāzīgajam fanam iesitis pa seju. Kā redzams video, kas apskatāms šeit, tīņu elka "āķis" bijis gana spēcīgs un trāpīgs – viņš ar vienu piegājienu pārsitis pielūdzēja lūpu.

Kā vēlāk noskaidrojuši mediji, cietušais ir 18 gadus vecais spānis Kevins Ramiress, kurš tagad, kā vēsta tabloīdi, nolēmis Bīberu sūdzēt tiesā par miesas bojājumu nodarīšanu.

Jāatzīmē, ka Ramiress tik ļoti apvainojies par pāridarījumu, ka pēc belziena pa seju devies mājup un nemaz nav noklausījies Bībera koncertu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!