Foto: Vida Press
Daudzas pusaugu meitenītes šovasar satrieca vēsts, ka par tīņu elku dēvētā kanādiešu izcelsmes dziedātāja Džastina Bībera sirds vairs nav brīva. Tabloīdi vēstīja, ka par viņa simpātiju kļuvusi mūziķa Laionela Ričija meita Sofija (abi attēlā). Tiesa, šai savienībai tomēr nebija lemts ilgs mūžs.

Kad Bībers un Ričija atvase, kura ir modele, uzsāka romāniņu, meitene vēl nebija sasniegusi pilngadību. Tiesa, tas abiem neliedza maigoties kādā Tokijas parciņā un pavadīt draiskas brīvdienas Meksikā.

Augusta izskaņā Sofija nosvinēta 18 gadu jubileju, taču Bībers dzīrēs nebija manāms. Arī preses fotogrāfiem abus pēdējā laikā nav izdevies iemūžināt kopā.

Ārvalstu mediju rīcībā nonākusi informācija, ka pārītis pašķīries. Zinātāji tabloīdiem stāstījuši, ka abi nekad tā pa īstam nemaz neesot skaitījušies pāris, drīzāk tā esot bijusi īsa aizraušanās, neilga dēka.

Tabloīdi jau sākuši izteikt minējumus, kura modele kļūs par Bībera jauno aizraušanos. Savukārt paparaci sākuši pastiprinātāk sekot līdzi tīņu elka gaitām, cenšoties iegūt jaunu informāciju par viņa privāto dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!