Foto: Vida Press

Ar paziņojumu faniem šonedēļ klajā nācis par tīņu elku dēvētais kanādiešu dziedātājas Džastins Bībers – viņš publiski pavēstījis, ka nolēmis nedaudz iepauzēt savu radošo darbību, lai parūpējos par savu veselību, labsajūtu un attiecībām ar tuviniekiem.

25 gadus vecais dziedātājs, kurš nesen mija gredzenus ar amerikāņu modeli Heiliju Boldvinu, klāstījis faniem, ka viņš saņemot neskaitāmas ziņas, kurās tiek taujāts, kad viņš izdos jaunu albumu.

"Esmu braukājis tūrēs visus savus pusaudžu gadus un sasniedzot arī 20 gadu slieksni. Es sapratu, un gan jau jūs to arī redzējāt, ka savā pēdējā tūrē es biju nelaimīgs, un es to neesmu pelnījis, arī jūs to neesat pelnījuši. Jūs maksājat naudu, lai saņemtu dzīvīgu, enerģisku, jautru un pacilājošu koncertu, un tūres noslēgumā es to jums vairs nespēju sniegt," norādījis Bībers.

Mūziķis piebildis, ka viņš ir pieļāvis kļūdas, kā jau daudzi, bet tagad viņš esot sakoncentrējis visu uzmanību tam, lai tiktu galā ar problēmām, kas ir dziļi iesakņojušās. Bībers norādījis, ka tas jādara, "lai es nesalūztu, lai es varētu stiprināt savu laulību un kļūt par tēvu, kāds es vēlos būt".

"Mūzika man ir svarīga, bet nekas nav svarīgāks par manu ģimeni un veselību," norādījis pasaulslavenais skatuves mākslinieks, piebilstot, ka viņš pēc iespējas ātrāk centīsies atgriezties apritē ar spridzīgu albumu.

Bībera fanu armija steigusi atbalstīt un uzmundrināt savu elku, un daudzi arī slavējuši viņa drosmi publiski runāt par savu mentālo veselību.

View this post on Instagram

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable.... the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. 👑 but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Mar 25, 2019 at 12:18pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!