Foto: Reuters/Scanpix

Pasauli pāršalkusi sensacionāla vēsts – kāda brazīliešu izcelsmes meitene nofilmējusi tīņu elku Džastinu Bīberu (attēlā), kamēr viņš saldi čuč un sapņo, bet vēlāk šo video publicējusi video vietnē YouTube, kur tas divu dienu laikā ieguvis miljoniem skatījumu.

Šī vēsts jau kļuvusi par vienu no apspriestākajiem šovbiznesa notikumiem. Vislielāko interesi izraisījusi tieši jaunā meitene, kura arī pati parādās video. Jauniete vispirms nofilmējusi Bīberu, bet vēlāk uztaisījusi arī "sevīti, lai visa pasaule redzētu, ka tieši viņai bijusi šī ekskluzīvā iespēja - paviesoties dziedātāja guļamistabā.

Līdz šim tika izteikti minējumi, ka video redzamā meitene ir prostitūta, kura pavadījusi karstu naksniņu tīņu elka skavās, taču ātri vien atklājās, ka mistiskā daiļava ir brazīliete Tatija Nīvza, kura viesojusies Bībera apartamentos un vienkārši ielavījusies dziedātāja guļamistabā.

Kā noskaidrojies, video tapis Bībera rezidencē, kur jaunietis sarīkojis ekskluzīvu burziņu. Vispirms tīņu elks ālējies Riodežaneiro naktsklubā Zax, bet vēlāk jaunietis uz savu mājokli uzaicināji 30 meitenes, ar kurām jautrojies un izklaidējies līdz pat rīta gaismai.

Bībers savām ballītes viešņām uzsaucis uzkodas, alkoholu un citas ekstras, tiesa, visām daiļavām pirms tam bijis jānodod savas mobilās ierīces dziedātāja pārstāvjiem, kā arī jāparaksta konfidencialitātes līgums, kurš liedz plašākai publikai atklāt burziņa aizkulises.

Kā ārzemju medijiem vēlāk taisnojušies dziedātāja pārstāvji, ballītē nav viesojušās prostitūtas - tā bijusi nevainīga izklaidēšanās, kurā piedalījies bariņš meiteņu, pats Bībers un vēl daži puiši. Savukārt Tatijai mistiskā kārtā izdevies noslēpt telefonu, kuru vēlāk izmantojusi, lai iemūžinātu, kā dus slavenais dziedātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!