Foto: DELFI

Aizvadītājās brīvdienās visai nepatīkams incidents noticis ar jauno mūziķi un šova Okartes skatuve bijušo dalībnieku Tomu Bokumu (attēlā) - viņa vadītais auto sadūries ar pamatīgu mežakuili, un trieciena rezultātā ievērojami apskādēta mašīna.

"Pie Saldus sadūros ar mežakuili. Zvēri uz ceļa mēdz izskriet tā, ka pat nepaspēj saprast, kas notiek. Paldies Dievam, vismaz pašiem viss kārtībā. Varēja būt arī trakāk," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Toms.

Negadījums noticis ap pulksten vienpadsmitiem vakarā, aptuveni 600 metrus no Saldus uz Skrundas pusi, un meža dzīvnieks izskrējis priekšā automašīnai.

"Sadursmes brīdī bija neliels izbīlis par to, kas notiek, jo pēc trieciena palikām bez gaismām. Ļoti žēl par mašīnu, kā nekā 1983. gada golfiņš. Un vēl atšķirīga krāsojuma," sūkstās Toms.

Pagaidām nav zināms, kādā stāvoklī ir mašīna, taču šobrīd tā aizvilkta uz Toma tēva garāžu, un tad, kad būs brīvāks brīdis, abi papētīs, kas un kā.

"Katrā ziņā, jābrauc prātīgi un jātur acis vaļā, jo nekad nevar zināt, kas notiks," noslēgumā piemetina mūziķis, sniedzot padomu citiem šoferīšiem būt uzmanīgiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!