Foto: Sputnik/Scanpix

Ceturtdienas, 29. augusta, vakarā Sočos noslēgsies festivāls "Jaunais vilnis", un šī īpašā notikuma priekšvakarā iemeslu patrīt mēles presei un sabiedrībai sarūpējis par Krievijas popmūzikas karali dēvētais Filips Kirkorovs. Atklātībā nonācis kāda aculiecinieka filmēts video, kurā mūziķis mēģinājumā neganti šķendējas un bārstās ar lamuvārdiem.

Kā liecina video, kas izplatīts "Instagram" tīklā, Kirkorovs sadusmojies, jo mēģinājums nav noticis pēc paredzētā grafika. Savu neapmierinātību dziedātājs nav kautrējies paust skaļi, no skatuves strostējot tehniskos darbiniekus un konkursa rīkotājus.

Videoklipā dzirdams, ka Kirkorovs pieprasa mēģinājumu ar kamerām un norāda, ka "šovs nesāksies, kamēr es neizmēģināšu ar kamerām".

"Man nospļauties par jūsu tiešraidi," skandējis mūziķis, savos izteikumos dāsni iestarpinot dažādus lamuvārdus.

"Lūk, kāds bija Filipa Kirkorova mēģinājums "Jaunajā vilnī" Sočos. Lamāšanās, lamāšanās un vēlreiz lamāšanās. Domāju, daudzi viņu tādu nav redzējuši," norādīts dziedātājam neglaimojošā video aprakstā.

Klips ar Kirkorova necenzēto valodiņu strauji izplatījies publiskajā telpā un plaši aprakstīts ne tikai Krievijas, bet arī citu zemju medijos.

Mūziķa uzvedība izraisījusi plašu sašutumu un daudzi viņu nodēvējuši par cimperlīgu, vulgāru un nepieklājīgu. Savukārt citi uzjautrinājušies, kāpēc Kirkorovs tik ļoti satraucies par mēģinājumu, ja vairums estrādes zvaigžņu "Jaunajā vilnī" tāpat dzied fonogrammā.

Tajā pašā laikā arī atradušies daži, kas Kirkorovu aizstāvējuši, norādot, ka tamlīdzīgi dusmu izvirdumi plaša mēroga pasākumos neesot nekas neparasts, jo katrs mākslinieks vēlas savu priekšnesumu noslīpēt līdz pilnībai.

Brīdinām, ka video izskan necenzēta leksika!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!