Foto: Privātais arhīvs

Ukraiņu dziedātājs vārdā Boriss Aprīlis (Борис Апрель) savā 24. dzimšanas dienā sociālajos tīklos paziņojis, ka veicis dzimuma maiņas operāciju un šobrīd ir attiecībās ar mīļoto vīrieti.

Agrāk šo cilvēku sauca Boriss Kruglovs, taču tagad viņš/viņa no sociālajiem tīkliem izdzēsis visas publiski pieejamās fotogrāfijas, kurās redzams kā vīrietis, un paziņojis, ka turpmāk figurēs ar vārdu Eiprila.

Boriss nacionāla mēroga slavu iemantoja Ukrainas talantu šovos Фабрика звезд, taču tagad dzīvo Losandželosā, kur ieraksta albumu angļu valodā un kur arī notikusi dzimuma maiņas operācija.

"Dzimuma maiņa - tas ir liels, atbildīgs un nopietns solis. Es to izdarīju apzināti, un tagad esmu piedzimusi no jauna! Esmu laimīga! Esmu meitene, kas reiz kļūs par sievieti. Savā dzīvē blakus gribu bērnus un mīļoto vīrieti," Instagram profilā raksta Eiprila.

Mīļotais vīrietis Eiprilai jau ir. "Kad runa ir par manu privāto dzīvi, es cenšos saglabāt privātumu. Varu tikai pateikt, ka man ir puisis un ka man ar viņu ir labi," noslēpumaini raksta Eiprila un atzīst, ka Boriss ir ļoti skaists vārds, taču uz to viņa vairs neatsaucas.

Eiprila atklāj, ka visu mūžu viņai šķitis, ka viņas iekšējā pasaule ir apgāzusies kājām gaisā, it kā atrastos slazdā, no kura nav izejas. Jau bērnībā Borisam paticis uzvilkt meiteņu kleitas un audzēt garus matus.

"Cilvēki man jautā: Borja, bet kad tu esi īsts? Es šajā jautājumā gribu pielikt lielu, treknu punktu: īsta es esmu VIENMĒR, jo esmu tāda, kāda es esmu," savu dzīves filozofiju neslēpj bijušais Boriss.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!