Foto: DELFI

Tautā iemīļotā aktiera Rūdolfa Plēpja meita Viktorija Plēpe plašāku atpazīstamību ieguva pēc dalības šovā Talantu fabrika, bet tagad viņa savu dzīvi saistījusi ar citu talantu šovu dalībnieku – Lenny jeb Edgaru Balodi (attēlā) no šova Okartes skatuve.

Abu attiecības sākušās šī gada vasarā, un, kā žurnālam Privātā Dzīve atklājuši jaunieši, viņus kopā savedusi mūzika - Viktorija meklējusi pavadošo sastāvu un iepazinusies ar Lenny, kurš ir ģitārists.

Tiesa, no muzikālās sadarbības tā arī nekas nav sanācis - mūziķis tieši tobrīd pašķīries no draudzenes, ar kuru bija paguvis saderināties, un nu sākušās vētrainas attiecības.

"Sākām kopā mēģināt, taču viss pārvērtās tādā... uzdzīvē! Bija vairākas muzikāli ļoti neproduktīvas naktis," atzinusi Viktorija, kura gan vēl ir precēta sieviete - laulība ar piecus gadus vecās meitiņas Marijas tēvu Artūru Ceru nav šķirta.

Mīlas pāris pagaidām vēl kopā nedzīvo - Edgaram neesot pietiekami daudz naudas, un viņš īrē vienu istabu, bet Viktorija kopā dzīvošanu uzskata par lielu soli attiecībās, kuram ir jānobriest.

Lenny par iepazīšanos ar Viktoriju ļoti priecājas, un, lai gan viņa ir tikai gadu vecāka par puisi, īpaši uzsver viņas briedumu.

"Man patīk tas, ka Viktorija ir tāda prātīga. Mana vecuma meitenes pārsvarā nav diez ko nopietnas. Vismaz līdz šim ar tādām vēl nebiju iepazinies," žurnālam Privātā Dzīve prieku paudis Lenny.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!