Foto: Reuters/Scanpix
Riodežaneiro policija šonedēļ narkotiku tirgoņu bandai konfiscējusi lielu kokaīna partiju – pats par sevi šis notikums ir ikdienišķs, taču policiju pārsteidza tas, ka savas preces reklāmai viņi bija izmantojuši nesen mirušās dziedātājas Eimijas Vainhausas seju.

Kā vēsta izdevums The Daily Telegraph, katrā iepakojumā brazīliešu narkotiku dīleri bija ielikuši populārās dziedātājas fotogrāfiju un parakstījuši to kā "Amy House". Kā zināms, dziedātāja jau kopš 14 gadu vecuma cieta no narkotiku atkarības, tāpēc arī dīleri bija izdomājuši viņas vārdu saistīt ar savu kārdinošo preci.

Tāpat policija konfiscējusi dažus marihuānas iepakojumus, kuri reklāmas nolūkos bija ilustrēti ar cita šī gada nelaiķa - teroristu grupējuma Al Qaeda bijušā līdera Osamas bin Ladena - seju.

Jau ziņots, ka Emija Vainhausa 27 gadu vecumā nomira 23. jūlijā savās mājās Londonā.

Tā kā viņas mirstīgās atliekas steidzami tika kremētas, iespējams, dziedātājas patiesais nāves iemesls tā arī nekad netiks atklāts, taču tas noteikti ir saistīts ar narkotiku lietošanu - saskaņā ar pretrunīgajiem minējumiem viņa mira vai nu no pārdozēšanas vai arī, tieši pretēji, no centieniem strauji pārtraukt lietošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!