Foto: Itar-Tass/Scanpix
Populāro krievu estrādes dziedātāju Valēriju (attēlā) nereti uzskata par ideālu: visas viņas dziesmas ir par labestību un mīlestību, skandālos viņa nav bijusi iesaistīta, arī ģimene šķiet ideāla – vīrs, bērni... Tomēr ir kāds noslēpums, kas dziedātāju nomoka jau sen – izrādās, pirms daudziem gadiem viņa vēlējusies nogalināt savu vēl nedzimušo dēlu Artemiju.

Kā vēsta izdevums Тайны звезд, toreiz Valērija bija precējusies ar producentu Aleksandru Šuļginu, bet šī viņas laulība (pēc skaita otrā no trim; tagad viņa ir precējusies ar producentu Josifu Prigožinu) bijusi visgrūtākais pārbaudījums dzīvē.

"Nodzīvojusi ar vīru dažus mēnešus, es sapratu, ka esmu iekļuvusi slazdā. Viņš mani bija iebiedējis līdz tādai pakāpei, ka es baidījos jebko uzsākt. Šuļgins mani dauzīja līdz violetai krāsai, ziemas salā ieslēdza suņu aizgaldā, visu laiku izsmalcināti pazemoja un apvainoja," nesen intervijā stāstījusi dziedātāja.

Tomēr, neraugoties uz sadistisko attieksmi, Valērija šim tirānam dzemdējusi trīs bērnus. "Es šajā ģimenē nevarēju lemt pilnīgi neko! Visi bērni parādījās neplānoti. Turklāt vīrs mani vispār bija pārliecinājis, ka bērnu mums nevar būt, ka viņam ir problēmas," stāstījusi dziedātāja.

Pāra pirmā meita Anna piedzima jau drīz vien pēc kāzām, bet, kamēr Valērija vēl baroja meitiņu ar krūti, viņa atkal kļuvusi grūta - pieteicies dēliņš Artemijs. Dziedātāja bijusi tādā izmisumā, ka nolēmusi no nedzimušā bērna atbrīvoties un nekavējoties devās veikt abortu.

Kā stāstījusi dziedātāja, braucienu no mājām līdz slimnīcai, kas ildzis kā mūžība, viņa nespēs aizmirst nekad.

"Iespējams, es nekad nebūtu saņēmusies pārtraukt grūtniecību, un tomēr es aizbraucu izdarīt abortu. Un tad pēkšņi ultrasonogrāfijā man saka: "Klau, viņam jau pukst sirsniņa". Tajā brīdī viss vienā mirklī mainījās - es pagriezos un aizbraucu prom," 17 gadus senos notikumus atminējusies dziedātāja.

Šobrīd Valērija sava dēla labā dara visu - viņa ņem Artemiju līdzi uz koncertiem un atpūtas braucieniem un klusībā cer, ka puisis spēs viņai piedot grēcīgās domas.

"Tagad es saprotu, ka ikviens bērns ir dieva dāvana. Paldies dievam, es nekad neesmu nogalinājusi savus bērnus klēpī, paldies dievam, ka nespēju to izdarīt. To dienu es neaizmirsīšu nekad, jo, ja es būtu izšķīrusies par šo grēku, manā dvēselē būtu katastrofa un es nezinu, kā spētu ar to dzīvot," intervijā stāstījusi Valērija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!