Foto: Mango
Dziedātājs Valters Frīdenbergs (attēlā) pārsteidzis sava talanta cienītājus un draugus, pilnībā noskujot galvu. Draugi viņu jau salīdzina ar mūziķi Mobiju, bet Valters smejoties atklāj, ka drīzumā pašam būšot bail uz sevi spogulī skatīties.

"Matus noskuvu pats. Pirmo reizi bija pagrūti - process prasīja apmēram stundu, taču tagad galvu varu noskūt apmēram 15 minūtēs, un katru dienu tas man arī nav jādara - skuju matus apmēram katru trešo dienu," sarunā ar izklaides portālu Mango pastāstīja Valters.

Tik īss matu griezums mūziķim ir pirmo reizi - pirms diviem gadiem viņam bijis trīs milimetrus garš ezītis, un šovasar viņš izlēmis "iet vēl tālāk". "Kamēr esmu jauns - varu! Paskatījos spogulī un bez īpaša iemesla izdomāju matus noskūt," stāsta Valters.

Mūziķa jaunā frizūra bijusi šoks visiem, taču nu jau draugi pie plikgalvainā Valtera pieraduši, un grupas PeR mūziķis Ralfs Eilands Valteru jaucot ar slaveno mūziķi Mobiju.

"Es domāju, ka būs trakāk. Biju jau sagatavojies uz to, ka negribēsies pašam uz sevi skatīties spogulī," smejas Valters, kurš tagad esot ļoti apmierināts ar jauno imidžu un plāno tādu saglabāt vismaz līdz vasaras beigām. "Uzturēt griezumu nemaz nav tik grūti, cik varētu likties - vajadzīga tikai izlietne, skuveklis un putas."

Foto galerijā: Valters pārsteidz kolēģus ar jauno imidžu, prezentējot asins donoriem veltīto dziesmu Mēs visi kā viens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!