Grupas Putnu balle dalībnieks un jauniešu izklaidējošā raidījuma SeMS vadītājs Valters Frīdenbergs Roda Stjuarta koncerta fanu reisa ballīti apmeklēja kopā ar savu jauno draudzeni.

22 gadus vecā Valtera jaunā aizraušanās ir pašvaldības aģentūras Rīgas dārzi un parki šefa Agņa Kalnkaziņa meita Santa Kalnkaziņa, kas par dziedātāju ir gadu vecāka.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Agnis Kalnkaziņš atklāj, ka par meitas jauno draugu ir informēts un viņam pret Valteru neesot iebildumu.

"Ar Valteru esmu iepazinies Starppartiju zolīšu turnīrā, kur Valters spēlēja vienā komandā ar Ameriku un Radzeviču. Tāds normāls puisis, bet bērnu darīšanās nejaucos, jo pats jaunības gados neieklausījos vecāku komentāros un pamācībās. Tad, kad bērni jau ir izauguši, ko tur vecāki vairs var ieteikt un komentēt? Man pašam dēls piedzima 18 gadu vecumā, līdz ar to kā gan es varu kaut ko ieteikt savai meitai?" stāsta Kalnkaziņš.

"Es jau vēl neesmu ar meitu runājis par šīm attiecībām un nezinu, vai tas ir nopietni, vai tikai plezīrs. Domāju, ka tā jau ir meitas pašas izvēle, ar ko viņa draudzējas. Arī pats neskaitāmas reizes esmu ticies ar sievietēm darba darīšanās pie pusdienu galda, un tas ir tikai normāli, jo tā jau ir publiskām personām, kurām ir aktīvs dzīvesveids," viņš skaidro.

Raksturojot meitas jauno draugu, Kalnkaziņš stāsta: "Nav jau vēl Valters pie manis bijis un lūdzis meitas roku. Zinu, ka viņš ir pozitīvs cilvēks un nav nekāds īgņa, nestaigā pirkstus izlējis un nav saslimis ar zvaigžņu slimību. Aktīvs puisis, un man nav iebildumu pret šo draudzību - galvenais, lai tik labs cilvēks un meitai nenodara pāri."

Arī pats Valters no portāla Mango neslēpj, ka viņa jaunā draudzene ir Kalnkaziņa meita Santa, ar kuru mūziķis kopš šī gada pavasara kopīgi apmeklē arī saviesīgus pasākumus. "Šobrīd esam labi draugi. Ar Santu kopīgi pavadam laiku, bet tā jau ir, ka ar labiem draugiem vienmēr gribas būt kopā. Laiks rādīs, kā attīstīsies mūsu attiecības, jo to jau nekad nevar izplānot un paredzēt, kā būs nākotnē," uzskata Valters.

Ar viņa pausto viedokli vienisprātis ir arī viņa jaunā draudzene, kura piebilst, ka viņai ar Valteru gan vēl neesot kopīgu māju. "Ar Valteru iepazinos kādā pasākumā, tas viss notika tik spontāni. Šobrīd esam ļoti labi draugi," skaidro Santa.

Galerijā: Santa Kalnkaziņa pavada mīļoto puisi uz Roda Stjuarta koncerta fanu reisa ballīti klubā Kefīrs, kur Valters uzstājās kopā ar grupu Putnu balle (foto: Fjodors Ritikoff, bārs-klubs Kefīrs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!