Foto: AP/Scanpix/LETA

Trešdien medijos izskanēja, ka amerikāņu reperis Kanje Vests ieplānojis koncertu Krievijā un arī tikšanos ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Jau ceturtdien šīs ziņas izrādījušās viltus ziņas.

Reperis Kanje Vests plāno pirmo reizi karjerā apmeklēt Krieviju, intervijā žurnālam "Billboard" pastāstījis mūziķa padomnieks un pārstāvis Amīrs Sadans, atsaucoties uz to, rakstīja portāls "Meduza". Saskaņā ar Sadana teikto, Vesta komanda šobrīd plānojot uzstāšanos Maskavā ar šovu "Sunday service", kas ir koncerta un dievkalpojuma hibrīds un parasti notiek svētdienās. Šim pasākumam organizatori jau rezervējuši halli Lužņiku sporta kompleksā. Vests uz šo koncertu plānojot uzaicināt arī Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un pēc koncerta tikties ar viņu personīgi.

Pēc izskanējušajām ziņām, ka reperis pavasarī vai vasarā gatavojas braukt uz Krieviju, Vesta pārstāvis Pjērs Ružjē medijam "Rolling Stone" nosūtījis vēstuli, kurā to visu dēvē par "vēlamā uzdošanu par esošo".

"Šīs ziņas ir pilnībā izdomātas, tā ir daiļliteratūra. Tie ir krievu centieni uzdot vēlamo par esošo," Ružjē noraida iespējamību, ka reperis plāno doties koncertā uz Krieviju un tiktie ar Putinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!