Foto: Vida Press

Amerikāņu reperis Jay Z un dziedātāja Bejonsa Noulza vienmēr centušies atstāt ideāla pāra un perfektas ģimenes iespaidu, taču atklātībā nonākuši skandalozi kadri, kas apliecina – viss nemaz nav tik gludi, kā varētu šķist.

Par to, lai visu amerikāņu dievinātais un pielūgtais "zelta pāris" nokļūtu skandālu ielenkumā, parūpējusies Bejonsas māsa Solendža (attēlā labajā pusē) - atklātībā nonācis video, kurā iemūžināti kadri, kā popdziedātājas mazā māsa, vicinādama dūres, metas virsū reperim un mēģina viņu iekaustīt.

Aizvadītajā nedēļā Ņujorkā norisinājās prestižais Met Gala labdarības pasākums, kuru apmeklēja viss amerikāņu sabiedrības krējums un šovbiznesa spīdekļi, un viesu vidū bija arī Bejonsa ar vīru un savu māsu Solendžu, kurai par spīti visnotaļ atzīstamajiem panākumiem mūzikas sfērā vienmēr nācies gozēties savas slavenās māsas ēnā.

Šonedēļ atklātībā nonācis unikāls novērošanas kameru video, kurā visa trijotne iemūžināta liftā neilgi pirms došanās prom no Met Gala ballītes, un šie kadri jau kļuvuši par vienu no apspriestākajiem skandāliem ārvalstu medijos.

Kamerās fiksēts, kā Solendža liftā sakliedz uz Jay Z un tad viņam uzbrūk, turklāt dūru vicināšana notiek māsas klātbūtnē. Tiesa, video skaidri redzams, ka Bejonsa šajā strīdā neiesaistījās.

Naidīgi noskaņotās Solendžas raidītie sitieni vairākkārt arī sasniedza mērķi un trāpīja pa repera ķermeni, taču kašķī drīz vien iejaucās miesassargs, kurš satrakoto daiļavu centās savaldīt.

Tiesa, Solendža nebija gatava padoties - tiklīdz miesassargs viņu atbrīvoja, sieviete ar jaunu sparu metās virsū savas māsas vīram, un šoreiz viņa ņēma talkā arī savu somiņu, ar kuru vicinājās un cenās trāpīt Jay Z. Savukārt Bejonsa saglabāja apskaužamu mieru un visas šīs izdarības vēroja no malas.

Ārvalstu fotogrāfi vēlāk savos objektīvos fiksēja, kā visa trijotne izkāpj no lifta un dodas uz automašīnām. Solendža ar dusmīgu ģīmi un Bejonsa, ar mokām izspiedusi nelielu smaidu, iekāpa vienā auto, bet Jay Z devās prom atsevišķā spēkratā. 

Tiesa, tad vēl neviens nezināja, ka ģimenīte nupat liftā piedzīvojusi īstu drāmu un reperis dabūjis pa mizu no sievas mazās māsas.

Pagaidām nav zināms, kādēļ izcēlās strīds un kas tik ļoti spēja sadusmot Solendžu, ka viņa bija gatava māsas vīru piekaut.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!