Foto: Kadrs no video

Aizvadītajā nedēļā, gadu mijā, TV pirmizrādi piedzīvoja Krievijas tradīcijām bagātā "Песня года" ("Gada dziesma") mūzikas balvu svinīgā pasniegšanas ceremonija. Tajā uz skatuves kāpa arī latviešu dziedātājs Intars Busulis un izpelnījās skaļas publikas ovācijas.

Ikgadējā ceremonija, kuras ieraksts notika pērn 1. decembrī, ir viens no svarīgākajiem un prestižākajiem notikumiem Krievijas mūzikā, kas vienkopus pulcē visus iecienītākos, populārākos un aktuālākos māksliniekus.

Gadu mijā koncerta ieraksts tika translēts televīzijā, un nu mākslinieku uzstāšanās publiskotas arī "YouTube".

Busulis koncertā izpildīja dziesmu "Останься", un viņš uzstājās kopā ar deju grupu, kas emocionālajai kompozīcijai piešķīra ne mazāk emocionālu un juteklisku fonu. Viņa priekšnesums tika sagaidīts un pavadīts ar skaļiem aplausiem un ovācijām.

Jau pirms koncerta Busulis sociālajos tīklos vēstīja, ka viņam esot liels pagodinājums uzstāties apbalvošanas ceremonijā. Jau vēstīts, ka pasākumu vadīja TV personība Ļera Kudrjavceva un mūziķis Sergejs Lazarevs.

Koncertā uzstājās arī tādi zināmi mākslinieki kā Filips Kirkorovs, Nikolajs Baskovs, Poļina Gagarina, Dima Bilans, Laima Vaikule un vēl daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!