Foto: Publicitātes foto

Par pēdējās sezonas aktuālāko deju tendenci kļuvis tverkings – provokatīvs dejošanas stils, kura laikā pamatīgi tiek kratīta pēcpuse. Tverkinga neprātā metusies arī dziedātāja Kristīne Miljone, šovbiznesā atpazīstama arī kā Kristin Million un Crystal, īstajā vārdā – Kristīne Zemture (attēlā).

Savu tverkinga video Kristīne publicējusi sociālajā tīklā Instagram, uzreiz izsaucot īstu sajūsmas vētru. Kristīnes video ir īpašs, jo tverkings tiek izpildīts, nevis tradicionāli, stāvot kājās, bet gan meitene krata dupsīti, nometusies uz ceļiem.

Kā komentāros atklāj Kristīnes tuvinieki, simpātiskā dziedātāja, reiz apguvusi tverkinga mākslu, vairs nav apstādināma. Skaistule dupsīša vaidziņus kratot pat gultā pirms miega.

Tverkings ir dejas stils, kura laikā pamatīgi tiek kratīta pēcpuse, zibenīgi kustinot abus dibena vaigus. Tas kļuva īpaši populārs, pateicoties amerikāņu reperiem, kuru videoklipos parasti šo deju izpilda sievietes.

Beidzot šī saturīgā nodarbe sasniegusi arī Latviju - rudenī Liepājā norisinājās īpašas dibenu kratīšanas sacensības, bet latviešu modele Sabīne Jemeļjanova ar savu tverkinga prasmi jau nesusi Latvijas vārdu pasaulē.

#twerk #bowwow #beat #pussy #up #boring #chillin #lol

A video posted by Kristīne Miljone aka Crystal (@kristin_million) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!