Foto: Kadrs no video

Humorists Maksims Galkins (attēlā) Krievijas populārajā šovā Точь-в-точь, kurā tiek atdarināti slaveni mūziķi, pārsteidzis visus – viņš iejuties savas sieviņas, estrādes dīvas Allas Pugačovas, tēlā, un reti kurš pēc priekšnesuma noskatīšanās spējis palikt vienaldzīgs.

Aizvadītās nedēļas izskaņā norisinājās šova pusfināls. Maksims Galkins uz skatuves kāpa kā Alla Borisovna. Viņš uzbūra ainiņu no savas sievas 1998. gada uzstāšanās radošajā vakarā ar komponistu Igoru Nikolajevu un izpildīja dziesmu Паромщик.

Galkina līdzība ar Allu pārsteidza daudzus. Viņš uz skatuves gozējās blondā parūkā, melnos, īsos šortiņos, lielā cepurē, spīdīgās zeķubiksēs un augstpapēžu kurpēs. Turklāt grima mākslinieki bija īpaši pacentušies, lai vīrieša sejas vaibsti pēc iespējas vairāk atgādinātu Pugačovas ģīmīša raksturīgās iezīmes.

Galkina priekšnesums sajūsmināja ne tikai žūrijas pārstāvjus, bet arī šova skatītājus. Zināms, ka 1. janvāra vakarā tiks translēts Точь-в-точь fināls, kurā par uzvaru cīnīsies arī Allas Pugačovas talantīgais vīrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!