Foto: DELFI

Dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā) vienmēr bijusi aktīva dzīvesveida piekritēja, un to viņa kārtējo reizi pierādīja arī aizvadītajā nedēļā, piedaloties TV3 raidījumā Bez tabu, kura ietvaros apmeklēja sporta zāli.

Bez tabu veidotāji vēlējās noskaidrot, kādēļ sievietēm un vīriešiem ir atšķirīgi fiziskās sagatavotības normatīvi, kas jāizpilda visiem "pogainajiem" - policistiem, robežsargiem, cietumsargiem un ugunsdzēsējiem.

Tā kā viena no policistu arodbiedrībām nesen iebildusi, ka vīriešiem normatīvi, salīdzinot ar sievietēm, ir augstāki, bet samaksa par darbu tāda pati, radījuma Bez tabu žurnālists Artūrs Špaks kopā ar dziedātāju devās uz sporta zāli, lai uz savas ādas izmēģinātu fiziskās sagatavotības normatīvus, kurus visiem darbiniekiem jāizpilda reizi gadā.

Abi eksperimenta dalībnieki izpildīja vēdera preses, atspiedienus balstā guļus kā arī atspoles skrējienu, un Andrejeva šajos pārbaudījumos demonstrēja visai augstus rezultātus, tiesa, skriešanā viņai neizdevās iegūt nevienu punktu un izpildīt noteiktos normatīvus.

Kā sižeta laikā atzina Aija, viņa nav statiskā dziedātāja - mūziķe uz skatuves ļoti daudz kustas, tādēļ fiziskā sagatavotība viņai ir ļoti svarīga. Lai Andrejeva būtu pienācīgā formā, viņa regulāri apmeklē sporta zāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!