Foto: DELFI
Pēdējo nedēļu laikā visā pasaulē turpinās tā sauktā "ledus spaiņa" akcija, kuras ietvaros cilvēki aplejas ar ledainu ūdeni, lai aicinātu līdzpilsoņus ziedot amiotrofās laterālās sklerozes slimniekiem, bet pavisam nelāgi šajā sakarā sanācis pašmāju dziedātājam Kārlim Būmeisteram jeb vienkārši Kažam (attēlā).

Kamēr daudzas ārvalstu šovbiznesa zvaigznes jau paguvušas uzgāzt sev uz galvas ledainu ūdeni, Latvijas populārie cilvēki bijuši daudz atturīgāki un tikai retais pieņēmi izaicinājumu.

Acīmredzot arī Kaža nav praties pats sevi apliet, jo talkā devušies viņa draugi - viens no biedriem izvilinājis dziedātāju no mājām, lai ierakstītu kādu apsveikuma video, bet otrs pielavījies un uzgāzis viņam ledainu ūdeni.

Video ar Kārļa izjokošanu un viņa sejas izteiksmi pēc ledainās dušas atzinīgi novērtējuši daudzi viņa draugi un fani, un ar labiem vārdiem nav skopojies arī sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis, kurš paziņojis, ka šis ir labākais "ledus spaiņa" video Latvijā un ar to šo padarīšanu arī varētu beigt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!