Kanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" ceturtdienas sērijā Eirovīzijas zvaigzne Samanta Tīna atklāj savus amizantākos "skatuves piedzīvojumus".

Nav noslēpums, ka mūziķi savos koncertos skatītājiem atdot sevi visu un priecē ar patiešām spožu sniegumu. Taču aizskatuvē gan ne vienmēr viss iet tik gludi.

Teju katram ir savs stāsts par kādu smieklīgu situāciju vai notikumu, kas skatītājiem palicis nepamanīts, un šādi stāsti ir arī Samantai Tīnai.

Piemēram, dziedātāja kādā no āra koncertiem gandrīz aizrijusies ar mušu, reiz sapinusies kleitā, kā arī nonākusi visai mulsinošā situācijā, kad kurpes papēdis iesprūdis starp grīdas dēļiem un māksliniece nav pat spējusi pakustēties.

Tiesa, Samanta tik veikli tikusi galā ar neparastajām situācijām, ka tās nav pamanījis nedz skatuves partneris, nedz skatītāji.

Gluži otrādi – viņa defektu spējusi pārvērst par efektu un, piemēram, brīdī, kad iesprūdusī kurpe traucējusi priekšnesumam, viņa apavus vienkārši novilkusi.

Bet pēc koncerta saņēmusi atzinīgus vārdus par šādu rīcību, jo visi bijuši pārliecināti, ka dziedāšana bez apaviem bijusi daļa no iepriekšplānotas horeogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!