Mēdz teikt, ka, ja reiz daba cilvēkam dāvājusi radošo garu, tad viņš spēj būt radošs dažādās sfērās. Tieši šī iemesla dēļ mūziķi nereti ir arī modes dizaineri, rakstnieki un savu video klipu režisori. Nu arī pazīstamā dziedātāja Inese Adario atklājusi vēl kādu savu talantu, kas viņai, spriežot pēc nācijas sajūsminātās reakcijas, izdodas vēl labāk kā muzicēšana.

Jau kopš Ineses uzmirdzēšanas Latvijas šovbiznesā tālajā 2009. gadā tautai skaidrs, ka šī enerģiskā sieviete nav no tām, kas sēdēs rokas klēpī salikusi un zūdīsies par grūto dzīvi. Tā vietā viņa ies un darīs.

Pēc neveiksmju sērijas šopavasar, kad Inesei iekūlās skandālā ar sintezatora pārdošanu un nevarēja atrast darbu savam Paskvālem, kuram turklāt uzkrita baļķis, dziedātāja atkal nokļuvusi uz zaļa zara. Viņa iekarojusi tautas simpātijas, reprezentējot savu jauno talantu - draisku video sveicienu sūtīšanu.

Ja kāds no rūdītākajiem Ineses faniem šajā brīdī vēlēsies iebilst, ka māksliniece jau savulaik izmēģinājusi roku, veidojot video sveicienus, nāksies piebilst, ka šoreiz viņa kinorežijas sfērā atgriezusies ar līdz galam izslīpētu talantu.

Ineses veidotie apmēram pusminūti garie sižetiņi ietver visu, ko latvieša sirds var vēlēties: kaislīgi izrunātu tekstu, stilīgas repa atkāpes un viegli pikantu draiskošanos ar tomātu, āmuru vai kādu citu atraktīvu lietiņu, kas attiecīgajā video ir galvenajā lomā.

Ineses jaunais talants uzņemts negaidīti pozitīvi. Ar mākslinieces videoklipiņiem dalīties steidz simtiem tautiešu, interneta vidē tie skatīti jau tūkstošiem reižu. Video, kurā Inese draiskojas ar tomātu, līdz šim noskatīts jau 44 000 reižu, un ar to Facebook dalījušies vairāk kā 600 cilvēki.

Inese, kura uz laiku bija nedaudz pazudusi no publiskās aprites, atgriezusies šovbiznesā ar jaunu sparu, un, spriežot pēc video klipu skatītāju tūkstošiem, joprojām ir tikpat tautas mīlēta. Simtiem fanu jau publiski izteikuši lūgumus pēc šāda veida privātiem video sveicieniem, tā ka Adario kundzei šovasar darba netrūks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!