Populārā dziedātāja Inese Adario (attēlā), uz skatuves zināma ar pseidonīmu Kombuļu Inese, uzreiz pēc atgriešanās no Itālijas nesnauž rokas klēpī salikusi. Ņemot vērā savus panākumus jautru video radīšanā, Inese paziņo, ka turpmāk priecēs fanus ar filmiņām, kurās atrādīs arī to, ko Adario saime ceļ pusdienu galdā.

Inese sevi kulinārajā lauciņā piesaka visai spēcīgi, piedāvājot recepti no Itālijas, kura sākumā varētu pat samulsināt tradicionālo latviešu gardēdi. Māksliniece atrāda faniem dārzeni, par kuru pati nav īsti pārliecināta, vai tas ķirbis, vai kabacis, bet ne jau tam ir nozīme.

Nozīme ir ķirbja vai kabača ziedos. "Šos ziedus Itālijā ēd. Viņi viņus saplēš gabaliņos, novāra un sataisa garšīgas kotletes. Pieliek klāt miltus, oliņas, samaisa un liek uz pannas cepties," recepti atklāj Inese.

Māksliniece skaidro, ka pašu ķirbi vai kabaci ēdiena gatavošanā izmantot nevajag - viss kotlešu noslēpums slēpjas ziedos, ko latvieši, atšķirībā no itāļiem, vieglprātīgi metot miskastē.

Ar šo atklāsmi viņa piesaka sevi pavārmākslas lauciņā - estrādes dīva ziņo, ka sekošot video pamācības ar viņas receptēm. To, kā Inesei veiksies pašas izvēlētajā jaunajā profesijā, fani varēs novērtēt, sekojot viņai Facebook, kur Inese ik dienu ceļ priekšā faniem kādu video vai publicē kādu vērtīgu atziņu no dzīves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!