Foto: Mango

Populārajā interneta video krātuvē You Tube pirms neilga laika nonācis aizraujošs videomateriāls, kurā šobrīd viens no populārākajiem pašmāju dziedātājiem Lauris Reiniks (attēlā) redzams pirms piecpadsmit gadiem, kādā muzikālā konkursā izpildot tautasdziesmu.

1994. gadā uzņemtajā video Lauris Reiniks bērnu popmūzikas dziesmu aptaujā Mazais patskanis kopā ar divām meitenēm pusaudžu grupas Auri sastāvā izpilda bērnu iemīļoto tautasdziesmu Māte teica Jancītim, un vērīgāks skatītājs vienā no jauniņā Reinika skatuves partnerēm noteikti atpazīs arī šobrīd zināmu popularitāti iemantojušo ziņu raidījuma Degpunktā vadītāju Inesi Supi.

Reiniks, kurš šobrīd popularitāti iemantojis ne tikai kā dziedātājs, bet arī kā dažādu pasākumu un šovu vadītājs, televīzijas ekrānos debitējis piecu gadu vecumā, piedaloties Latvijas televīzijas raidījumā Tiekas kaimiņi, bet internetā izvietotajā video Reiniks redzams 15 gadu vecumā, kad viņš dziedāja sava tēva, mūziķa Artūra Reinika vadītajā un savulaik populārajā pusaudžu grupā Auri, kuru nu jau slavenais dziedātājs pameta gadu vēlāk.

Tieši darbojoties grupas Auri sastāvā, Reiniks arī guva savu pirmo lielo skatuves pieredzi - kopā ar pārējiem bērniem viņš piedalījās dažādos mūzikas festivālos, konkursos un televīzijas raidījumos, bet pēc Auru pamešanas viņš pirmo reizi aizbrauca mācīties uz ASV.

Mango piedāvā noskatīties video un novērtēt par popzvaigzni dēvētā dziedātāja Laura Reiniku sniegumu tālajā 1994. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!