Foto: Arhīva foto

Dziedātāja Nora Bumbiere bija Viktora Lapčenoka otrā sieva, abi apprecējās pēc četru gadu kopdzīves, bet septiņdesmito gadu beigās šī laulība tika šķirta. Lapčenoks nekad nav slēpis, ka kopdzīve ar Noru bija grūti panesama un viņš izjutis atvieglojumu, kad tā beidzās.

Visu laiku populārākajai pašmāju dziedātājai Norai Bumbierei bija sarežģīts raksturs un tāda izvērtās arī viņas dzīve. Skatuves dīva sava 46 gadus ilgā mūža laikā paspēja apprecēties četras reizes, kā arī laida pasaulē trīs bērnus.

Viņas skatuves partneris un viens no vīriem, šobrīd 74 gadus vecais Viktors Lapčenoks, stāsta, ka ar Noru bija viegli sastrādāties un pacelt Raimonda Paula dziesmas jaunā līmenī, taču privātajā dzīvē gan gāja neizturami grūti.

Viesojoties kanāla 360 TV raidījumā "Pasaki to skaļi," Lapčenoks atklāja, ka mīļotās greizsirdības lēkmes bija tik ekstremālas, ka viņa pat neļāva dziedātājam tikties ar meitu no iepriekšējām attiecībām. "To es darīju slepus. Tu vari iedomāties, cik greizsirdība var tālu aiziet? Tās tomēr ir tavas asinis. Es ar viņu tikos ne jau katru dienu, bet šad tad uznāca melanholija un šausmīgi gribējās satikt," saka Viktors. "Es biju izmisumā, jo nevarēju to saprast. Es mēģināju skaidrot, bet tas bija tukšais variants. Jo es vairāk par to runāju, jo vairāk viņa iekarsa," viņš atceras.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!